Oglas
· · Komentari: 0

„25 godina mi nedostaješ, Đani“ - Donatela Versaće obeležava godišnjicu svirepog ubistva njenog brata

Donatela Versaće je podelila na instagramu zajedničku sliku sa svojim bratom Đanijem, odajući mu počast nakon 25 godina od ubistva ovog poznatog kreatora ispred njegove vile u Majamiju

1657901383_kkkdsvkdkv.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/NET-A-PORTER
Oglas

Donatela Versaće se još uvek muči zbog smrti svog brata Đanija Versaćea. Donatela je 15. jula obeležila 25. godišnjicu njegove smrti, podelivši na društvenim mrežama dosta Đanijevih fotografija iz prošlosti, uključujući crno-belu sliku sebe sa njim.

Pročitajte još: Zendaja više NIKAD NEĆE KUVATI nakon što ju je povreda u kuhinji dovela do 5 ŠAVOVA (FOTO)

„25 godina mi nedostaješ, Đani“, napisala je ona na Instagramu . "Svakog dana, volela bih da si još uvek ovde."

Dana 15. jula 1997. godine, Đani je ubijen ispred njegove vile u Majami Biču od strane serijskog ubice Endru Kjunanana nakon jutarnje šetnje, gde je otišao da kupi italijanske novine u lokalnom kafiću. Imao je 50 godina. 

Samo nekoliko dana pre njegovog ubistva, osnivač Versaće brenda bio je u Parizu, debitujući novu kolekciju.

Đanijev partner,  Antonio D'Amiko, čuo je pucnje i istrčao napolje. „Srce mi je jednostavno prestalo kucati“, rekao je za Dejtlajn  2017. godine, govoreći o ubistvu po prvi put. „Dakle, istrčao sam i onda sam video Đanija kako leži na stepenicama u krvi.

Nakon što su saznali za Đanijevu smrt , Donatela i njihov brat  Santo Versace su odmah otputovali iz svog modnog štaba u Milanu u Majami. Dvadeset godina nakon njegove smrti, razmišljala je o njegovom ubistvu.

„Kada je moj brat ubijen, imala sam oči celog sveta uprte u mene i 99 odsto njih je mislilo da neću uspeti“, rekla je Donatela za Gardijan  2017. „A možda sam i ja mislila isto. Moj brat je bio kralj, i ceo moj svet se srušio oko mene."

Nakon Đanijeve smrti, Donatela je preuzela modnu imperiju — koju su nosile Naomi Kembel, Madona, Regina King, En Hatavej i Elton Džon — i postala glavni dizajner i potpredsednik Versaće grupe.

Donatela je 2017. posvetila Versaćeovu prolećnu liniju za 2018. svom pokojnom bratu, rekavši u to vreme za Vog  da je za to trebalo dve decenije jer je bilo „previše bolno razmišljati o tome ranije. Prošlo je dvadeset godina i bila sam spremna“.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas