Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ако је љубав краљица, онда је БОЛ њен престо": Нина Бадрић проговорила о тешким тренуцима у животу

Нина Бадрић открила детаље из свог приватног живота

1701854475_Foto-Ataiamges.rs-Nina-Badric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Емотивна, своја, а храбра. Нина Бадрић у животу је имала моменте који су је ломили, али после сваког “ударца” устајала је, како каже, јача.

- Прихватање свега што ми живот доноси. Приближило ми је вредност живота и оно што га чини таквим: време за себе, добри људи, ситне свакодневне ствари које сам почела да опажам и у њима да уживам. Обликовало ме захвалношћу - рекла је она и открила који су то кључни моменти или искуство које је дубоко утицало на њен раст и професионални пут.

- Таквих је тренутака било пуно, у којима излазите или као покојник или као победник. Увек ме је водила снажна интуиција јер сам по карактеру борац и непоправљиви оптимиста. У свему гледам бољу страну и увек имам пуно вере за људе. Највише сам као особа израсла у патњама. Оне су ме оплемениле. Кад човек загрли своју бол, тада израсте пуно племенитији него што је то икада дотад био.

Она је открила каква је приватно

- Давних дана одвојила сам свој приватни живот од посла који радим. На сцени све мора да изгледа радосно и лепршаво јер публици се носи најбољи део себе. Иза затворених врата свога дома иста сам као и већина жена. Борим се са животом сама са собом и имам недоумице које и мене муче. Моји пријатељи кажу да ме највише воле јер нисам “јавна нарикача” и у што мањој мери лепе тренутке живим изван очију јавности. Ја сам једноставно таква особа. Радост ћу радо делити са свима, али кад су у питању неке круцијалне ствари, стиснем зубе и носим их у тишини. Не волим да оптерећујем никога. Пишем већ неко време књигу, ваљда ћу је једном и завршити. Волела бих да моја публика зна кроз што сам пролазила и какав је мој пут - рекла је Нина, пише "Блиц".

 

Ако је љубав краљица, онда је бол њен престо

На питање који је савет, филозофија или мантра водила кроз приватне и професионалне напоре, Нина одговара:

- Ако је љубав краљица, онда је бол њен престо.

Нина је открила коју би промену волела да види у друштву у надолазећим годинама.

- Волела бих да се колективно освестимо и схватимо да пуно тога можемо направити својом променом набоље. И да иза себе можемо оставити само љубав коју дајемо. Ништа се друго неће памтити.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas