Oglas
· · Komentari: 0

"Ako je ljubav kraljica, onda je BOL njen presto": Nina Badrić progovorila o teškim trenucima u životu

Nina Badrić otkrila detalje iz svog privatnog života

1701854475_Foto-Ataiamges.rs-Nina-Badric.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Emotivna, svoja, a hrabra. Nina Badrić u životu je imala momente koji su je lomili, ali posle svakog “udarca” ustajala je, kako kaže, jača.

- Prihvatanje svega što mi život donosi. Približilo mi je vrednost života i ono što ga čini takvim: vreme za sebe, dobri ljudi, sitne svakodnevne stvari koje sam počela da opažam i u njima da uživam. Oblikovalo me zahvalnošću - rekla je ona i otkrila koji su to ključni momenti ili iskustvo koje je duboko uticalo na njen rast i profesionalni put.

- Takvih je trenutaka bilo puno, u kojima izlazite ili kao pokojnik ili kao pobednik. Uvek me je vodila snažna intuicija jer sam po karakteru borac i nepopravljivi optimista. U svemu gledam bolju stranu i uvek imam puno vere za ljude. Najviše sam kao osoba izrasla u patnjama. One su me oplemenile. Kad čovek zagrli svoju bol, tada izraste puno plemenitiji nego što je to ikada dotad bio.

Ona je otkrila kakva je privatno

- Davnih dana odvojila sam svoj privatni život od posla koji radim. Na sceni sve mora da izgleda radosno i lepršavo jer publici se nosi najbolji deo sebe. Iza zatvorenih vrata svoga doma ista sam kao i većina žena. Borim se sa životom sama sa sobom i imam nedoumice koje i mene muče. Moji prijatelji kažu da me najviše vole jer nisam “javna narikača” i u što manjoj meri lepe trenutke živim izvan očiju javnosti. Ja sam jednostavno takva osoba. Radost ću rado deliti sa svima, ali kad su u pitanju neke krucijalne stvari, stisnem zube i nosim ih u tišini. Ne volim da opterećujem nikoga. Pišem već neko vreme knjigu, valjda ću je jednom i završiti. Volela bih da moja publika zna kroz što sam prolazila i kakav je moj put - rekla je Nina, piše "Blic".

 

Ako je ljubav kraljica, onda je bol njen presto

Na pitanje koji je savet, filozofija ili mantra vodila kroz privatne i profesionalne napore, Nina odgovara:

- Ako je ljubav kraljica, onda je bol njen presto.

Nina je otkrila koju bi promenu volela da vidi u društvu u nadolazećim godinama.

- Volela bih da se kolektivno osvestimo i shvatimo da puno toga možemo napraviti svojom promenom nabolje. I da iza sebe možemo ostaviti samo ljubav koju dajemo. Ništa se drugo neće pamtiti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas