Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић направила још један спектакл: Емотивним речима се обратила супругу и открила који стих јој посебно значи

Још једно вече пуно емоција

1696055474_aleksandra_prijovic_29092023_0101.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић одржала је синоћ други солистички концерт у Штарк Арени.

Иако је први концерт имала само вече пре, млада певачица је поново дала све од себе и атмосферу опет довела до усијања.

Током прве вечери носила је три различите комбинације одеће, а тешко бисмо могли да кажемо која је била најбоља. Сада је успела да још једном покаже да на њен стил многи могу да се угледају. Појавила се у елегантној црној хаљини до пода коју прате кристали и тил, док је косу и сада скупила у реп, али овог пута са исплетеном плетеницом.

Песмом "За нас касно је" Александра је започела друго спектакуларно вече у Арени, а публика ју је од прве ноте испратила громогласним аплаузом и певала са њом.

- Добро вече свима још једном. Добро ми дошли. Вечерас ће бити посебно вече. И хвала вам што сте ви први резервисали своја места. Вечерас ћу се посебно потрудити да направимо што бољу журку. И вечерас ћемо да плачемо и да певамо - рекла је она.

Александра се у току вечери обратила и супругу Филипу, а пре него што је отпевала песму "Девет живота" открила је да јој је један стих посебно значајан:

- Много је лепо кад себи испуниш жељу. Невероватан је поглед одавде. Нисам ово рекла да бих плакала, али много вас волим. Хвала Филипу за једну од најлепших песама које сам икад снимила - "Девет живота". Он ми је посветио стих "Када су рекли сви да ниси тај, ја сам рекла да јеси" - кроз сузе је рекла певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas