Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović napravila još jedan spektakl: Emotivnim rečima se obratila suprugu i otkrila koji stih joj posebno znači

Još jedno veče puno emocija

1696055474_aleksandra_prijovic_29092023_0101.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Aleksandra Prijović održala je sinoć drugi solistički koncert u Štark Areni.

Iako je prvi koncert imala samo veče pre, mlada pevačica je ponovo dala sve od sebe i atmosferu opet dovela do usijanja.

Tokom prve večeri nosila je tri različite kombinacije odeće, a teško bismo mogli da kažemo koja je bila najbolja. Sada je uspela da još jednom pokaže da na njen stil mnogi mogu da se ugledaju. Pojavila se u elegantnoj crnoj haljini do poda koju prate kristali i til, dok je kosu i sada skupila u rep, ali ovog puta sa ispletenom pletenicom.

Pesmom "Za nas kasno je" Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publika ju je od prve note ispratila gromoglasnim aplauzom i pevala sa njom.

- Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo - rekla je ona.

Aleksandra se u toku večeri obratila i suprugu Filipu, a pre nego što je otpevala pesmu "Devet života" otkrila je da joj je jedan stih posebno značajan:

- Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - kroz suze je rekla pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas