· · Коментари: 2
познати

Анастасији Ражнатовић позлило пред наступ! Хитна помоћ морала да реагује

Популарна певачица је морала да откаже наступ

1648384952_anastasija.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/разнатовицанастасија

Анастасија Ражнатовић ниже хит за хитом, а недавно је почела да наступа у крцатим клубовима. Први наступ имала је у Паризу, а на свом Инстаграм налогу се похвалила бројем посетилаца клуба те вечери.

Прочитајте још: Гоца Тржан проживљава нову трауму у борби за родитељство: "Не дају ми да усвојим дете "

Међутим, на проби пред скорашњи наступ јој је позлило, па је на лице места дошла и Хирна помоћ. Анастасија је изненада осетила малаксалост и друге симптоме сличне колабирању.

То је био разлог, што је морала да откаже заказан наступ. Медицинска екипа ју је прегледала и дала инфузију, са препоруком да мирује.

Талентована певачица тим поводом се огласила и исказала жаљење поводом отказивања наступа:

- Сада се физички добро осећам, а верујем да ћу ускоро бити сјајно! За сваког ко је синоћ био у публици имам лично извињење што се нисмо дружили, али ћу то врло брзо исправити новим датумом за концерт у Есену! Хвала вам на разумевању и подршци -  рекла је за Блиц.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.