Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Аницу Добру сви знате, а ево како изгледа њен муж (ФОТО)

Славна глумица свој приватан живот крије далеко од очију јавности

1617953029_anica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / МТМ 1-ВА СКОПСКА
Oglas

Аница Добра, дуги низ година је живела у Немачкој, а након повратка у Србију са породицом се преселила на Дорћол.

Прочитајте још: Бранислав Лечић се огласио након нових оптужби за силовање

Глумица је у срећном браку са Миодрагом Мићом Совтићем, са којим има ћерку Мину. Аница је једном приликом истакла колико јој значи подршка блиских људи у време пандемије короне.

- Имам људе око себе који хране моју ведрину и дају оптимизам. Због њих имам снаге да будем оваква. Нашла сам мудру мисао Душка Радовића: "Суморни неки дани. Сад је добро имати пријатеља, једноставног, ведрог, веселог, лековитог. Да нас научи шта је важно а шта неважно у животу. Да нас лупи шаком по рамену и да од тог ударца оздравимо" - навела је Аница, док су њене комшије истакле кад су се она и њен муж доселили у њихов крај.

Фото: Принтсцреен Yоутубе/РТС

- Аница је дошла у зграду негде 91. или 92. године. Она и супруг Мића Совтић су купили стан и комплетно га реновирали. Сви смо у згради као једна душа и сви смо мирољубиви. Аница је дивна комшница. За све што треба да се организујемо у згради, она је прва. Увек хоће да унапредимо ствари и помаже новчано и како год да треба. Тако је било и кад смо улазна врата мењали, сви су добри - комплетна њена породица. Она је можда и најбоља од свих у кући. Има велики стан, пола првог спрата је њихово - рекао је њихов комшија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas