Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Барбара Бобак смањује обим посла: Погелдајте због чга се певачица одлучила на овај потез - "Немам проблем да о томе говорим јавно"

Барбара Бобак се одлучила на потез који је многе изненадио

1707315517_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak-karijera.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Барбара Бобак успешно гази естрадним стазама и поносно носи титулу најангажованије младе певачице, а сада је открила да јој све теже пада недостатак сна.

Због тога планира да смањи обим посла, али и даље ће интензивно похађати часова певања.

- Наступи ми све мање дозвољавају да се лепо наспавам. Планирам да смањим обим посла, осим када буду у питању неке ванредне ситуације. Одувек се водим тиме да публика не треба да испашта, па сам навикла тело да заборави на умор - наводи певачица која редовно усавршава свој глас.

- Похађам часове певања и немам проблем да о томе говорим јавно. Професорка певања ми помаже да постигнем пун потенцијал гласа. Свако улагање у себе је паметна инвестиција и корак напред - прича певачица, и истиче да ван сцене живи потпуно другачије.

- Још увек се не навикавам на популарност и успех који сам направила за кратко време. Не крећем се нигде и живим потпуно нормалан живот. Моја породица се заједно са мном ишчуђава свему што је дошло са јавним послом - закључује Бобакова.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas