Oglas
· · Komentari: 0

Barbara Bobak smanjuje obim posla: Pogeldajte zbog čga se pevačica odlučila na ovaj potez - "Nemam problem da o tome govorim javno"

Barbara Bobak se odlučila na potez koji je mnoge iznenadio

1707315517_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak-karijera.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Barbara Bobak uspešno gazi estradnim stazama i ponosno nosi titulu najangažovanije mlade pevačice, a sada je otkrila da joj sve teže pada nedostatak sna.

Zbog toga planira da smanji obim posla, ali i dalje će intenzivno pohađati časova pevanja.

- Nastupi mi sve manje dozvoljavaju da se lepo naspavam. Planiram da smanjim obim posla, osim kada budu u pitanju neke vanredne situacije. Oduvek se vodim time da publika ne treba da ispašta, pa sam navikla telo da zaboravi na umor - navodi pevačica koja redovno usavršava svoj glas.

- Pohađam časove pevanja i nemam problem da o tome govorim javno. Profesorka pevanja mi pomaže da postignem pun potencijal glasa. Svako ulaganje u sebe je pametna investicija i korak napred - priča pevačica, i ističe da van scene živi potpuno drugačije.

- Još uvek se ne navikavam na popularnost i uspeh koji sam napravila za kratko vreme. Ne krećem se nigde i živim potpuno normalan život. Moja porodica se zajedno sa mnom iščuđava svemu što je došlo sa javnim poslom - zaključuje Bobakova.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas