· · Коментари: 0

Била је најлепша жена Југославије и мушкарци су лудели за њом: Ево како данас живи Тања Бошковић и чиме се храни

Глумица се налази на измаку седме деценије и открива да живи сељачки живот

1670398296_tanja-boskovic.jpg
Фото: Петар Милосевиц

Тања Бошковић, старење доживљава као нормалан процес и сматра да жена увек може да буде лепа, поготову ако има мир у души и љубав у срцу.

Прочитајте још: Рушка Јакић проговорила о тренуку који јој је потпуно променио живот: "За годину дана сам остала без оба родитеља"

- Спадам у људе челичног здравља. Имам 68 година. Последњих 35 година нисам имала ни кијавицу. Не знам како су људи постали инертни. И даље трчим, скачем, јурим, лудујем и певам... Волим море и да пливам. И даље једем шаку хране дневно. Ником није потребно више. Живим један здрав сељачки живот. Немам потребу за преједањем у било ком смислу. Вероватно ме молитва, причешћивање и исповест држе у добром духовном и физичком здрављу. То је моја радост. Никад се нисам простирала више него могу. Господ ми је дао дара колико ми је дао, а ја задовољна. Господ је дао да имам децу, ја пресрећна - рекла је глумица прошле године за "Курир" и додала:

- Трудим се да немам лоше мисле. Доживљавам их као грех... И кад дођу лоше мисли, очеткам их са себе. Нисам морала да носим туђим именом потписане хаљине да би ми рекли да сам вредна. Нахрањена сам љубаву својих родитеља, сестре, деце, пријатеља и комшија. Ништа нисам морала. Не требају ми аутомобили и свуда идем пешке. Уђем у градски превоз само ако журим. Здравље се налази у нашим душама. И тело одреагује на сваку ружну и рђаву мисао. Уби вас памет и калкулација, ово се обраћам читаоцима. Растеретите своје душе и радујте се - закључила је Тања.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.