Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Био је са најлепшим женама на свету: На шарм овог Србина су пале Неда Арнерић и Тања Бошковић, а данас је у БРАКУ са познатом новинарком (ФОТО)

Познати српски редитељ је био ожењен и са некадашњом мисицом света

1705132238_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Boskovic-i-Neda-Arneric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Дејан Караклајић је познати српски редитељ, продуцент и сценариста, који је аутор бројних култних глумачких остварења попут: "Љубавни живот Будмира Трајковића", "Максиметра" и "Кино ока", али и серија "Тајне винове лозе".

У свету филма оставио је велики траг, а његов приватни живот одувек је интересовао људе, будући да је љубио најлепше жене света.

Данас је у складном браку са новинарком Жаном Караклајић, а пре ње љубио је лепотице светског глас. На његов шарм пале су Неда Арнерић и Тања Бошковић, са којима је био у браку, али и многе познате даме.

Фото: В. Данилов

О свом приватном животу овај уметник говорио је у исповести за Курир.

Љубав са Недом Арнерић

У први брак ступио је са глумицом Недом Арнерић. Њих двоје упознали су се на снимању "Ужичке републике". Караклајић и Неда венчали су се када је она имала 21 годину, а у браку су били три године.

- Занимљиво је да је рођена истог дана када и моја мама, као и бака. Испоставило се да су три веома важне особе у мом животу рођене на исти дан. Њих три су се обожавале и после нашег развода, Неда их је обилазила и долазила да се са њима дружи - рекао је својевремено Караклајић.

Тачку на љубав ставили су после три године, а до краја су остали у добрим односима.

- Остао сам са Недом пријатељ до краја. Много ме је погодила њена смрт. Неда је била добра и осећајна особа. Многе ствари у нашем послу су јој тешко пале - испричао је Караклајић у исповести за Курир.

Дејан је и раније увек говорио све најлепше о Неди, као и да је била изузетно важна жена у његовом животу.

- С њом сам био у браку готово три године. Она је дивна жена и једна од малобројних која нема ни трунку сујете. Занимљиво је да је Неда рођена истог дана када и моја мама, као и бака. Испоставило се да су три веома важне особе у мом животу рођене на исти дан. Њих три су се обожавале и после нашег развода, Неда их је обилазила и долазила с њима да се дружи. Желела је да води једноставан живот у Београду окружена породицом и пријатељима - открио је Дејан Караклајић својевремено.

Тања Бошковић

Други пут на луди камен Караклајић је стао са глумицом Тањом Бошковић. Њих двоје су у браку добили двоје деце, а о наследницима је причао у исповести за Курир.

- Имам двоје деце. Ћерку Лану, која је глумица. Одговарао сам је да се бави тим послом. Глумачки позив је најгори посао на свету, јер зависите од других стално. И највећа звезда зависи од писца и редитеља, а кад сте млади, увек стрепите да ли ће вас изабрати за неку улогу или не. И кад сте жена, многи имају и сексуалне аспирације према вама, што је грозно. Лана је имала као узор своју мајку Тању Бошковић, која је била успешна и позната, али је постала славна у неким нормалнијим и другачијим временима. Младих глумаца и глумица има много. Она се труди и много ради, али све иде тешко. Говорио сам јој увек: "Немој да будеш глумица." Лана дивно пише и боље да је студирала драматургију. Талента има, али то вам у данашње време не значи много. Њен највећи терет је што је пореде с мајком и с тим се треба изборити.

Син Ђорђе је завршио политичке науке. Дигао је руке од те приче. Он је и рођен у Америци, па је одлучио да тамо настави живот. Одвео је тамо и своју девојку Катарину, која је завршила медицину. Живели су доста тешко у Аризони. Он је морао да издржава породицу док она није добила лиценцу за рад. Сада живе на Флориди. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Тражио је посао пуне две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу. Снајка је анестезиолог и стално је у ковид болницама. Син ме зове сваког дана, а ја, кад сам био у Америци, само сам писао писма. Телефонирало се само кад неко умре - рекао је у исповести за Курир.

Ингеборг Соренсен

У његовој љубавној биографији је и веза са норвешком глумицом и моделом Ингеборг Соренсен, некадашњом Мис света и девојком са насловне стране магазина "Плаyбоy“.

 

- Трећа супруга ме је наговорила да се вратим у Европу. Норвешка има највећи стандард, али је хладно. Послушао сам жену, али сам се преварио. Нисам могао тамо да издржим због климе. Посебно кад се преселите из Лос Анђелеса у Осло. Остао сам осам година. Добио сам и њихов пасош. То је дивна земља, али се ја нисам тамо уклопио. Добро сам се слагао са женом. Мени је било тешко да се уклопим у ту културу. Норвешка има две телевизије и филм скоро да не постоји. Направио сам тамо две серије, али је све то било другачије. Био сам стално незадовољан својим животом. Почео сам да долазим у Србију. Схватио сам да то тако не може. Развео сам се и вратио у Београд - рекао је за Курир.

Четврта срећа

Редитељ је тренутно у складном браку са новинарком Жаном Караклајић.

 

- У Србији сам се оженио и четврти пут. Не волим да причам о бившим љубавима, а сатима могу да говорим о Жани. Био сам са свим својим женама пријатељ док је то требало. Жана је у ствари новинар. Она је живела свуда по свету. Срели смо се у Београду - рекао је Караклајић.

Никада се нисам плашио

Како нам је открио у исповести никада није имао проблем да приђе женама, уколико му се допадну, те је истакао да мушкарцима често недостаје храбрости.

- А жене? Њима се никад нисам плашио да приђем. Данашњи мушкарци имају страх да приђу женама. Баш кад сам имао у џепу само 75 центи, упознао сам се са женом која је било пребогата. Били смо годину дана у вези, а она је знала какво је моје стање. Нисам ништа крио. У љубави је све ствар душе и енергије - објаснио је Караклајић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas