Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Биполарни поремећај, трансплантација бубрега и борба за ментално здравље: Селена Гомез прославила 31. рођендан, а каже да је ово њен највећи поклон

Певачица и глумица, Селена Гомез, прославила је рођендан јуче, а сви они који су били тинејџери кад је Селена била на врхунцу своје славе, вероватно тешко могу да поверују да је напунила 31. годину.

1690102974_255318e7c2b82ce81cfe3e2494c3d640a78fb882.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Селена се поводом рођендана обратила обожаваоцима на друштвеној мрежи Инстаграм и открила шта јој је највећи поклон за рођендан.

- Захвална сам за много тога у свом животу и једна од ствари на којој сам најзахвалнија је посао који смо успели да урадимо са фондом Раре Импацт. Због вас смо успели да подигнемо свест и повец́амо приступ услугама менталног здравља за младе. Ово је моја права страст у животу.

Селан је покренула Фонд 2020. године као „део њене посвец́ености решавању менталног здравља и самоприхватања“, пише Пејџ Сикс. Поред тога, често врло искрено говори о свом путовању менталног здравља, а 2020. године јој је дијагностикован биполарни поремец́ај, четири године након што је доживела „ментални слом“ током турнеје „Ревивал“ 2016, коју је након тога отказала.

Познато је и да је Селена годинама болује од лупуса, аутоимуне болести која ју је довела до трансплантације бубрега када је имала само 25 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas