Oglas
· · Komentari: 0

Bipolarni poremećaj, transplantacija bubrega i borba za mentalno zdravlje: Selena Gomez proslavila 31. rođendan, a kaže da je ovo njen najveći poklon

Pevačica i glumica, Selena Gomez, proslavila je rođendan juče, a svi oni koji su bili tinejdžeri kad je Selena bila na vrhuncu svoje slave, verovatno teško mogu da poveruju da je napunila 31. godinu.

1690102974_255318e7c2b82ce81cfe3e2494c3d640a78fb882.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Selena se povodom rođendana obratila obožavaocima na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta joj je najveći poklon za rođendan.

- Zahvalna sam za mnogo toga u svom životu i jedna od stvari na kojoj sam najzahvalnija je posao koji smo uspeli da uradimo sa fondom Rare Impact. Zbog vas smo uspeli da podignemo svest i povećamo pristup uslugama mentalnog zdravlja za mlade. Ovo je moja prava strast u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selan je pokrenula Fond 2020. godine kao „deo njene posvećenosti rešavanju mentalnog zdravlja i samoprihvatanja“, piše Pejdž Siks. Pored toga, često vrlo iskreno govori o svom putovanju mentalnog zdravlja, a 2020. godine joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, četiri godine nakon što je doživela „mentalni slom“ tokom turneje „Revival“ 2016, koju je nakon toga otkazala.

Poznato je i da je Selena godinama boluje od lupusa, autoimune bolesti koja ju je dovela do transplantacije bubrega kada je imala samo 25 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas