Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИВША ЖЕНА БОГДАНА ДИКЛИЋА: Многи не знају да је глумила у познатим остварењима

Бивша супруга Богдана Диклића је такође у свету глуме, а упознали су се на Факултету драмских уметности

1701093995_Foto-Ataimages.rs-Bogdan-Diklic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Легендарни глумац Богдан Диклић може се похвалити завидном каријером са 150 улога на великом платну.
Драмски уметник не воли да говори о приватном животу, али познато је да је био у браку са 22 године млађом Дијаном Маројевић која му је родила ћерку Софију.

Бивша супруга Богдана Диклића се са глумцем упознала док је студирала на Факултету драмских уметности, а заједно су сарађивали на више пројеката попут филма „Лајање на звезде“ и „Четврти човек“.

 

Судбоносно "да" изговорили су 2009. године, а убрзо су постали родитељи ћерке Софије која данас има 20 година.

- Нисам знао шта ми се догодило кад се Софијица родила. Одмах сам је заволео. Ја сам био самотњак, то је мени био први брак, с 47 година сам се оженио. И онда схватите да нисте центар света, да безусловно волите - изјавио је својевремено Богдан.

Како је истакао Софија је лепоту повукла на мајку.

- Доста је повукла по жениној линији. Богу хвала, по жени лепоту. А по мојој линији – моја покојна мајка Софија је била јако духовита. Наше дете Софија је страшно духовито дете - рекао је глумац.

Нажалост, брак Богдана Диклића и Дијане Маројевић окончао се 2015. године, али су након развода остали у пријатељским односима.

 

Бивша супуга Богдана Диклића  рођена је 7.новембра 1975. године у Никшићу. Дипломирала је глуму на ФДУ у Београду 1997. године у класи професора Миленка Маричића као најбољи студент генерације и награђена је као најбољи студент дикције.

Позната је по улози у филму „Лајање на звезде“ 1998. године, а запажену улогу имала је имала у серији „Неки нови клинци“ у којој је тумачила Мирјану, затим у поменутом филму „Четврти човек“, серији „Дуг мору“ 2021. године, у серији „Време зла“ игра професорку Рајну, а у серији „Нечиста крв“ ушла је у кожу лика Зоре.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas