Oglas
· · Komentari: 0

BIVŠA ŽENA BOGDANA DIKLIĆA: Mnogi ne znaju da je glumila u poznatim ostvarenjima

Bivša supruga Bogdana Diklića je takođe u svetu glume, a upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti

1701093995_Foto-Ataimages.rs-Bogdan-Diklic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Legendarni glumac Bogdan Diklić može se pohvaliti zavidnom karijerom sa 150 uloga na velikom platnu.
Dramski umetnik ne voli da govori o privatnom životu, ali poznato je da je bio u braku sa 22 godine mlađom Dijanom Marojević koja mu je rodila ćerku Sofiju.

Bivša supruga Bogdana Diklića se sa glumcem upoznala dok je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a zajedno su sarađivali na više projekata poput filma „Lajanje na zvezde“ i „Četvrti čovek“.

 

Sudbonosno "da" izgovorili su 2009. godine, a ubrzo su postali roditelji ćerke Sofije koja danas ima 20 godina.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - izjavio je svojevremeno Bogdan.

Kako je istakao Sofija je lepotu povukla na majku.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu. A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je glumac.

Nažalost, brak Bogdana Diklića i Dijane Marojević okončao se 2015. godine, ali su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima.

 

Bivša supuga Bogdana Diklića  rođena je 7.novembra 1975. godine u Nikšiću. Diplomirala je glumu na FDU u Beogradu 1997. godine u klasi profesora Milenka Maričića kao najbolji student generacije i nagrađena je kao najbolji student dikcije.

Poznata je po ulozi u filmu „Lajanje na zvezde“ 1998. godine, a zapaženu ulogu imala je imala u seriji „Neki novi klinci“ u kojoj je tumačila Mirjanu, zatim u pomenutom filmu „Četvrti čovek“, seriji „Dug moru“ 2021. godine, u seriji „Vreme zla“ igra profesorku Rajnu, a u seriji „Nečista krv“ ušla je u kožu lika Zore.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas