Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Боба Живојиновић о успеху Александре Пријовић: "Она је једна предивна и емотивна особа"

Боба Живојиновић има само речи хвале за своју снајку, Александру Пријовић, која ниже успех за успехом

1701938342_brena_lady_b_08112023_0093.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Александра Пријовић је тренутно на великој турнеји "Од истока до запада", па ће, након концерата у Београду, Нишу, Сарајеву и Загребу, ускоро певати и у Тузли и Зеници.

О великом успеху балканске певачице сви причају и пишу, а и Боба Живојиновић не крије колико воли и цени своју снајку и сматра да је заслужила овакав тријумф.

- Ја мислим да су се код Александре неке коцкице спојиле. Она је једна предивна и емотивна особа. Александра на свим наступима заплаче. Заплаче јер то представља колико је она чиста и добра и није ни чудо што су сви ови певачи дошли да је подрже и да буду део овог великог спектакла. То није случајно, а то је све једна предивна бајка и прича и нека траје што дуже и боље. Ми смо сви ту да подржимо нашу децу и да будемо увек уз њих - рекао је Боба за емисију "Код нас дома" на ХТВ-у.

Подсетимо, Александра Пријовић синоћ је одржала пети узастопни концерт у Загребу.

- Морам признати да сте ми недостајали јуче. Навикла сам да овде певам свако вече - казала је Александра публици током концерта, која је у хрватској престоници певала 1, 2, 3, 4 и 6. децембра.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas