Oglas
· · Komentari: 0

Boba Živojinović o uspehu Aleksandre Prijović: "Ona je jedna predivna i emotivna osoba"

Boba Živojinović ima samo reči hvale za svoju snajku, Aleksandru Prijović, koja niže uspeh za uspehom

1701938342_brena_lady_b_08112023_0093.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Aleksandra Prijović je trenutno na velikoj turneji "Od istoka do zapada", pa će, nakon koncerata u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu, uskoro pevati i u Tuzli i Zenici.

O velikom uspehu balkanske pevačice svi pričaju i pišu, a i Boba Živojinović ne krije koliko voli i ceni svoju snajku i smatra da je zaslužila ovakav trijumf.

- Ja mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Boba za emisiju "Kod nas doma" na HTV-u.

Podsetimo, Aleksandra Prijović sinoć je održala peti uzastopni koncert u Zagrebu.

- Moram priznati da ste mi nedostajali juče. Navikla sam da ovde pevam svako veče - kazala je Aleksandra publici tokom koncerta, koja je u hrvatskoj prestonici pevala 1, 2, 3, 4 i 6. decembra.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas