Oglas
· · Komentari: 0
jedna je majka

BOŽO VREĆO rasplakao fanove svojom objavom: "Blago njoj kad tebe ima za sina"! (FOTO)

Muzičar Božo Vrećo iskazao koliko je zahvalan što je majka Mili prisutna u njegovom životu.

1623510903_Capture.PNG
Foto: Printskrin/ Instagram/ bozovreco
Oglas

Početkom ove godine, majka Bože Vreća, Mili, operisala je rak i sada se oporavlja.

Poznati muzičar je veoma vezan za majku i često kači fotografije koje su prava oda ljubavi majci.

Trenutno mu je majka, zajedno sa sestrom, u poseti, pa je iskoristio priliku da uživa u njenom prisustvu, a zahvalnost je izrazio na svom Instagram profilu, prilikom objave fotografije.

Pročitajte još: Bori se sa opakom bolesti: Poznata glumica pokazala lice bez šminke (FOTO)

Božo Vrećo objavio fotografiju sa majkom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Celu ju je izljubio nakarminisanim usnama, a u opisu slike napisao: 

Moja srna ljubilica!❤️♾
Danas izlazili prošetali i kupili divno cveće u rasadniku za njenu vilinsku baštu,sretna je.
Poletna a ja je ne prestajem maziti i ljubiti,

setio sam se jedne gorke scene koju smo uočili držeći se za ruke dok smo čekali onomad u bolnici, scene nekog sina i njegove stare iznemogle majke koja za njim sporo i tromo korača a on je se stidi i sramota ga čak da pored nje korača i da je pridrži,hodao je užurbano tri metra ispred nje i okrenuo se i podviknuo, "šta se vučeš, požuri bona,"ona je samo izgovorila, "a ne mogu ti ja, moj sine idi ti"...Mi smo se zgledali i stisnuli jače naše isprepletene prste, zagrlili se i postali još svjesniji koliko je ljubav koju imamo zapravo lijek, koliko je dugujemo jedni drugima, tu nežnost, detinje da je obaspem svu poljupcima i da se ne postidim niti jedne moje geste naklonosti pažnje i zahvalnosti njoj, mojoj majčici koja me bodrila, nunala, tješila, hrabrila, čuvala i molila se za mene.

Tu je još par dana sa sekom kod mene dok moje snimanje filma sa špancima ne počne i dok moji dečaci ne dođu,
bejbi kosica joj raste i miriše na topla osunčana polja kamilice.
Majčica!

Fanovi su se rasplakali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Izliv nežnosti Bože Vreća je ganuo sve fanove, neki od komentara su bili: "uh, kakve emocije, dirnuše me u srce", "jedna je majka", "ti me rasplačeš svakom objavom o svojoj mami", "blago njoj kad tebe ima"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas