Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бранислав Трифуновић и Тихана Лазовић уживају на МЕДЕНОМ месецу: Пар се определио за "ГРАД ЉУБАВИ" (ФОТО)

Познати пар је надавно стао на "луди камен", након чега је уследио медени месец у овом чаробном граду

1662738671_Foto-Pixabay-Ataimages.rs.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс
Oglas

Бранислав Трифуновић и Тихана Лазовић су се недавно венчали на једном војвођанском салашу. Церемонији су присуствовале бројне познате личности, а о овом весељу се причало данима након његовог одржавања.

С обзиром да су младенци организовали венчање по својој мери, логично је да су се потрудили да им и медени месец остане у најлепшем сећању.

Они су се определили за Париз, град светлости и љубави. Судећи по фотографијама које су окачили, њима овај одмор очигледно веома прија. Пар ужива у чарима једног од најлепших градова на свету. Њих двоје шетају улицама главног града Француске, а тај тренутак су одлучили да овековече фотографијом на којој насмејани младенци позирају, док је иза њих симбол Париза, чувени Ајфелов торањ. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тиханалазовицх

Прочитајте још: Анђелина Џоли и Бред Пит поново на суду: Глумац припрема контратужбу

Тихана се за ову прилику определила за веома атрактивну модну комбинацију. Носила је занимљиву црну мајицу без бретела, која је имала пуф ефекат. Косу је ставила иза ушију, чиме су у први план дошле њене златне минђуше.Оне су биле у облику кругова различите величине. Врхунац комбинације биле су велике, црне наочаре за сунце.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тиханалазовицх

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas