Oglas
· · Komentari: 0

Branislav Trifunović i Tihana Lazović uživaju na MEDENOM mesecu: Par se opredelio za "GRAD LJUBAVI" (FOTO)

Poznati par je nadavno stao na "ludi kamen", nakon čega je usledio medeni mesec u ovom čarobnom gradu

1662738671_Foto-Pixabay-Ataimages.rs.jpg
Foto: Pixabay, Ataimages.rs
Oglas

Branislav Trifunović i Tihana Lazović su se nedavno venčali na jednom vojvođanskom salašu. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a o ovom veselju se pričalo danima nakon njegovog održavanja.

S obzirom da su mladenci organizovali venčanje po svojoj meri, logično je da su se potrudili da im i medeni mesec ostane u najlepšem sećanju.

Oni su se opredelili za Pariz, grad svetlosti i ljubavi. Sudeći po fotografijama koje su okačili, njima ovaj odmor očigledno veoma prija. Par uživa u čarima jednog od najlepših gradova na svetu. NJih dvoje šetaju ulicama glavnog grada Francuske, a taj trenutak su odlučili da ovekoveče fotografijom na kojoj nasmejani mladenci poziraju, dok je iza njih simbol Pariza, čuveni Ajfelov toranj. 

Foto: Printscreen/ Instagram - tihanalazovich

Pročitajte još: Anđelina Džoli i Bred Pit ponovo na sudu: Glumac priprema kontratužbu

Tihana se za ovu priliku opredelila za veoma atraktivnu modnu kombinaciju. Nosila je zanimljivu crnu majicu bez bretela, koja je imala puf efekat. Kosu je stavila iza ušiju, čime su u prvi plan došle njene zlatne minđuše.One su bile u obliku krugova različite veličine. Vrhunac kombinacije bile su velike, crne naočare za sunce.

Foto: Printscreen/ Instagram - tihanalazovich

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas