Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бранка Катић недавно се вратила у Србију, а ево шта су комшије славне глумице рекле о њој

Глумица Бранка Катић, недавно је одлучила да осим у Лондону са супругом и децом доста времена сада проводи и у Београду. Како уметницу домаћа публика није имала увид у њен живот у Британији, сви су се запитали каква је она комшиница

1663569616_branka-katic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Из разговора с њеним комшилуком – јасно је колико су сви одушевљени што је решила да се на неки начин врати на адресу где је провела најлепше године, а замерају јој што дуго није била ту.

Прочитајте још: Ова сцена избачена је из филма "Маратонци трче почасни круг", а сада је откривен и разлог

- Ми се стално хвалимо како нам је она комшиница. Овде не можете наћи никога ко има ружну реч да каже о њој, а и ако вам каже знајте да лаже. Одушевљено смо прихватили да се вратила у Србију, али смо веровали да ће је то "држати“ тек неко време и да ће поново нестати у белом свету - истакла је њена комшиница Мира за Блиц и додала.

- Међутим, њу новац и слава "преко” не инспиришу. Она воли да игра, да глуми и то је све што она жели, она је скромна и када је схватила шта жели, она је то и остварила. Наравно да она види недостатке живота у Србији у односу на Лондон, али она је измерила шта јој више прија.

У оближњим радњама људи је често срећу када одлази у обичајену набавку по ситнице.

- Сада јој је син, мислим старији био ту, заједно су ишли на нека снимања. Виђали смо их и како шетају и разговарају. Она је увек насмејана и никада јој не бисте дали 52 године, колико има. Она је иста она девојка која је обележила младост свих нас. Скоро да јој је не можете наћи бору, а наравно да није подлегла тренду ботокса – наглашава једна Ана, која је била и у прилици да поразговара с познатом глумицом.

- Срела сам је у пролазу, можда и није била расположена за причу, али ми је одговорила са осмехом. Рекла ми је да је сада овде и да ју је у иностранству „кочио“ акценат да ради оно што воли. Отворено је причала о свему што је лепо у Србији, о људима и нашој комуникативности и да то њени синови воле овде. Муж би више времена проводио у тазбини, али има велике послове у Енглеској јер је познат у тој индустрији.

Њени наследници такође често долазе у Београд.

- Мислим да ће сада искористити неколико дана да отпутује у Лондон код супруга и деце, па се враћа. Није јој тешко, каже она то је пар сати све укупно седења у авиону и на аеродрому између њих. Дечаци су велики, па и они често дођу до ње. Она стално јури и жури, али види се да јој то прија. Долазе некада раном зором по њу и враћају је са снимања касно. Тежак је то посао, није то гламур – причају из суседства.

Са друге стране, један комшија Стева прича како су се шалили са Бранком када је пре више од годину дана дошла да ради у Србији, први пут после пресељења у Енглеску, аконто тога што – нема нашег народа нигде на свету:

- Она се слаже и сматра да смо ми као нација врло дружељубиви и срдачни, каже да смо драгоцен народ и да то схватају сви који путују у друге земље. Бранка је дивна особа и душа, мислим да је тамо била спутана да покаже свој раскошни таленат јер се они баве тривијалностима, а суштином глуме. Сада се види да јој очи сијају и да је задовољна. Наравно недостају јој деца, али сви су је подржали у жељи да овде ради док има понуда па се комбинују око виђања.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas