Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРИТНИ СПИРС ЈЕ ТРУДНА! Ево како је певачица реаговала када је видела позитиван тест (ФОТО)

Ова 40-годишња поп звезда објавила је радносну вест на Инстаграму у понедељак.

1649744553_britni-trudna.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Холлywоод Пипелине
Oglas

Спирс је у свом посту написала да је убрзо након путовања на Мауи са својим вереником Семом Асгаријем почела да добија на тежини. Написала је: "Дакле, добила сам тест на трудноћу ... и уххххх па ... имам бебу."

Прочитајте још: Завирите на РАСКОШНО ВЕНЧАЊЕ сина Дејвида и Викторије Бекам! (ФОТО)

Вест о трудноћи поп звезде долази месецима након што је судија окончао њену 13-годишњу конзерваторску функцију након веома објављене правне битке са Бритниним оцем. Овај аранжман је значио да је Спирс имала веома ограничену контролу над својим животом и одлукама које је могла да донесе - укључујући своју каријеру, финансије и здравље, па чак да не може да има још деце и да затрудни. Певачица је 2008. стављена под старатељство након што је патила од менталних проблема.

У бомбастичном сведочењу прошлог јуна, рекла је судији Вишег суда у Лос Анђелесу да је желела да има још једну бебу, али је била приморана да задржи спиралу на месту, по налогу старатеља.

Спирс је већ мајка двојице дечака: Шона Престона Федерлајна (16) и Џејдена Џејмса Федерлајна (15) из њеног претходног брака са Кевином Федерлајн.

Спирс је у понедељак написала да ће мање времена проводити у изласцима како би избегла папараце, јер је у претходним трудноћама патила од перинаталне депресије. Свој пост је завршила позитивно рекавши: "Овај пут ћу радити јогу сваки дан !!! Ширећи пуно радости и љубави !!!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas