Oglas
· · Komentari: 0

BRITNI SPIRS JE TRUDNA! Evo kako je pevačica reagovala kada je videla pozitivan test (FOTO)

Ova 40-godišnja pop zvezda objavila je radnosnu vest na Instagramu u ponedeljak.

1649744553_britni-trudna.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Hollywood Pipeline
Oglas

Spirs je u svom postu napisala da je ubrzo nakon putovanja na Maui sa svojim verenikom Semom Asgarijem počela da dobija na težini. Napisala je: "Dakle, dobila sam test na trudnoću ... i uhhhhh pa ... imam bebu."

Pročitajte još: Zavirite na RASKOŠNO VENČANJE sina Dejvida i Viktorije Bekam! (FOTO)

Vest o trudnoći pop zvezde dolazi mesecima nakon što je sudija okončao njenu 13-godišnju konzervatorsku funkciju nakon veoma objavljene pravne bitke sa Britninim ocem. Ovaj aranžman je značio da je Spirs imala veoma ograničenu kontrolu nad svojim životom i odlukama koje je mogla da donese - uključujući svoju karijeru, finansije i zdravlje, pa čak da ne može da ima još dece i da zatrudni. Pevačica je 2008. stavljena pod starateljstvo nakon što je patila od mentalnih problema.

U bombastičnom svedočenju prošlog juna, rekla je sudiji Višeg suda u Los Anđelesu da je želela da ima još jednu bebu, ali je bila primorana da zadrži spiralu na mestu, po nalogu staratelja.

Spirs je već majka dvojice dečaka: Šona Prestona Federlajna (16) i Džejdena Džejmsa Federlajna (15) iz njenog prethodnog braka sa Kevinom Federlajn.

Spirs je u ponedeljak napisala da će manje vremena provoditi u izlascima kako bi izbegla paparace, jer je u prethodnim trudnoćama patila od perinatalne depresije. Svoj post je završila pozitivno rekavši: "Ovaj put ću raditi jogu svaki dan !!! Šireći puno radosti i ljubavi !!!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas