Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

Брус Вилис болестан: Нове информације о здрављу холивудског глумца

Познати глумац, Брус Вилис, имао је проблем са памћењем дијалога, а сада је објашњено због чега.

1647280257_profimedia-0153320220.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Глумац Брус Вилис бори се са болешћу која би ускоро могла потпуно да га искључити из света филма. Глумчеву деменцију открио је редитељ Мет Ескандари, који је са Вилисом радио на неколико филмова.

Једна од највећих холивудских звезда, Вилис, глумећи у три дела филмског серијала "Умри мушки" зарадио је скоро милијарду долара профита широм света. Године 1999. године, уз Стивена Спилберга и ДЖејмса Камерона, био је на листи 100 најутицајнијих људи филма коју је припремио енглески месечник "Емпајер". Већ неко време, међутим, глумчево здравље изазива много сумњи.

Обожаваоци су почели да брину за њиховог идола када је почео да глуми у нискобуџетним филмовима. Било је извештаја да глумац има проблема са памћењем дијалога, али у почетку се као узрок помињала лењост. Сада се испоставило да се Брус Вилис бори са озбиљном болешћу.

Прочитајте још: Краљица Елизабета пропустила важан догађај: Сви се питају шта је разлог?

Према најновијим информацијама, 66-годишњи Брус Вилис бори се са раним стадијумом деменције. Редитељ Мет Ескандари, који је са глумцем радио на снимању филмова као што су "План спаса" и "Преживети до зоре" открио је његово право стање.

- Истина је. Режирао сам четири филма са њим, тако да знам из прве руке. Тужно је видети како се легенда попут Бруса распада пред вашим очима. Видео сам како је радити са њим у последњих неколико година - написао је у коментару на Фејсбуку испод снимка о гласинама о Вилисовој болести.

Према писању медија, Брус Вилис жели да заради што више новца док је још у могућности. Због тог циља преузима улоге у Б филмовима. Према порталу ИМДБ, само 2022. биће најмање 11 нискобуџетних продукција са Вилисом у глумачкој екипи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas