Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Брутална ИСПОВЕСТ Дарка Лазића о ПУЦАЊУ из пиштоља: "Не могу више, породица ми се РАСПАЛА"

"Све је отишло предалеко"

1619762820_e16b3e5eef5cb868fd7d08391e28fc1fef42def8.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певач Дарко Лазић у жижи је јавности откад се пише да га је вереница Марина Гагић наводно оставила, а потом су се појавиле информације да је приликом свађе с њом фолкер извадио пиштољ и пуцао у телевизор.

Он је испричао шта је заправо истина, па тврди да још не зна ко му ради о глави и пушта озбиљне дезинформације. Лазић је открио и да је његова породица у великом страху због свега о чему се прича и пише.

- Данима не престаје да ми звони телефон због свега што се прича и пише. Не знам ко пласира те лажне информације о мени, али све је отишло предалеко. Породица ми је у страху, мајка је под стресом јер људи стално зову на фиксни да је питају шта се са мном дешава. Звали су је да питају да ли је неко повређен јер су чули да сам пуцао из пиштоља. У том тренутку нисам био код куће, па ме је мајка позвала да ме пита: "Сине, шта се дешава? Докле све ово иде?" Мајку нисам могао да смирим, жена не може да дође себи. Отац ми је тек умро, шта хоће, и мајку да ми отерају у смрт? Катастрофа ми је у кући, породица ми се распада од сталног стреса и неистина, а ја никако не могу да их заштитим. То су страшне ствари. Ја волим да попијем, да се веселим и лумпујем, али никад нисам био агресиван. Све што радим, радим самом себи. Не знам ко ми ради о глави, али су то сигурно неки људи који ми желе зло или који би да ме се реше - прича Лазић у исповести за "Српски телеграф".

Дарко није крио да је веома потресен читавом ситуацијом, па је рекао да је целу ноћ размишљао да ли се никоме толико замерио да би му се нешто овако дешавало.

- Немам непријатеље, са свима сам у добрим односима и не памтим када сам се последњи пут с неким посвађао. Покушао сам да вратим филм, да размислим да ли сам некога оштетио, али не постоји такав човек. Ни на естради мислим да не постоји колега с којим сам у свађи. Можда та мала пецкања, али, Боже мој, живи смо људи - каже певач и наставља:

- По селу се свашта прича и то ме исто потреса. Заустављају ме комшије да ме питају да ли је истина кад нешто прочитају, па морам да се правдам. Један комшија ми се није јавио пре неки дан кад смо се срели у продавници. Ко зна шта је човек чуо! Прво ми није сметало, мислио сам да ће то све да прође за дан, два, али се хаос не смирује. Прво нисам хтео да се оглашавам у медијима, мислио сам да је боље да ћутим, али боље да овако ставим тачку на све и кажем истину. Ево, још једном да кажем: "Људи моји, никада нисам нити ћу на неког пуцати. Молим вас, оставите ме да живим, немојте ми узнемиравати породицу - замолио је он, кроз сузе.

                       Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas