Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Чаробно је лепа, а њен таленат обећава ВЕЛИКУ КАРИЈЕРУ! Ово је Невена Неранџић коју сте заволели у улози Васке у серији "Нечиста крв" (ФОТО)

Млада глумица побрала је велике симпатије публике после појављивања у домаћој серији "Нечиста крв".

1640372640_nevena.png
Фото: InstagramScreenShot/monorindz
Oglas

Серија "Нечиста крв", урађена по роману Боре Станковића вратила нас је у нека давна времена, о којима смо читали и о којима смо слушали од наших старих. Друштвену ситуацију тог периода донели су нам славни српски глумци, али и млада глумачка екипа која се први пут опробала у неком овако великом пројекту. Међу њима је и млада глумица Невена Неранџић којој је у 23. години припала улога једне од главних женских улога, улога Васке која је публику освојила својом лепотом.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Како је ова млада глумица описала, до улоге Васке прошла је неколико кругова кастинга, који су како тврди били пресудни да се и сама студиозно преда улози девојке, чији живот од 16. до 30. године мора да изнесе на својих све 23.

Долази са новосадске Академије уметности, која је изнедрила велики број талентованих, радних људи вредних пажње

Млада глумица игра ћерку Јовче, који покушава да је заштити од свега и свачега, али пре свега од момака и послуге са којима свакодневно флертује. Ова улога донела јој је и експлицитне сцене у кади, у којима је потпуно нага. Међутим, млада глумица истакла је да јој је важно да у сцени не постоји никаква вулгарност.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

- То је оно на шта ја не бих могла да пристанем у послу. Конкретно у овој сцени се приказују страст и љубав, али је јако лепо естетски одрађено, није нешто што се коси са порнографијом. То данас уме да се дешава, а нема везе са тим стварима - објаснила је глумица.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Иначе, долази са новосадске Академије уметности, која је изнедрила велики број талентованих, радних људи вредних пажње, посебно београдских продуцената и редитеља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas