Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Да ли препознајете СЛАВНУ ПЕВАЧИЦУ? Иза себе има ТРИ ПРОПАЛА брака и богатство од 9 милиона само у вереничким прстеновима!

Ова славна филмска и музичка звезда освојила је бројна мушка срца.

1637848869_dzejlo.png
Фото: InstagramScreenShot/jlofairy
Oglas

Плантерарно популарна глумица, певачица, плесачица и филантроп, славна Џенифер Лопес у фокусу медија често се налази и због свог бурног љубавног живота, бројних вереника, мужева, а сада и због велике обновљене љубави се Беном Афлеком.

Бен Афлек и Џенифер Лопез били су у љубавном односу у периоду од 2002. до 2004. године, а у том периоду певачица и глумица била је верена дијамантским прстеном чија вредност се процењивала на невероватних 2.5 милиона долара. Љубав је пукла непосредно пред само планирано венчање, да би поново била обновљена ове године.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Лопез је током године добила две номинације за Гремија, два латинска Гремија, три америчке музичке награде. Процењује се да је до данас широм света продала 55 милиона носача звука. Билборд ју је ставио као 27. место најуспешнијих извођача током 2000-их. Један је од чланова жирија у шоу American Idol. Њен лични живот и љубавне романсе, привукли су пажњу публике.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Лопезова прва јавна љубавна веза била је са музичким продуцентом и извођачем Шон Комбсом, познатим као и Диди. Џенифер се 2004. удаје за дугогодишњег пријатеља и музичког сарадника Марк Ентонија са којим је 2008. добила близанце, сина Максимилијана и кћерку Ему. Пре тога била је у једну годину у браку са глумцем Онани Ноа, а касније од 2001. до 2003. године била је у браку такође са колегом, глумцем Крисом Џадом.

Пронашли смо њену фотографију са почетка каријере. Да ли бисте препознали ову славну звезду?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas