Oglas
· · Komentari: 0

DA LI SE SEĆATE ELLE B? Devedesetih je imala najveće hitove, onda se udala za kolegu i NESTALA: Evo gde je sada i šta radi (FOTO)

Živi daleko od Srbije i ima 4 dece

1679998444_Ella-Bi-naslovna.png
Photo: Facebook printscreen/ LJuba Brankica Cebalovic
Oglas

NJeno pravo ime je Brankica Cebalović (48), i nekada je harala estradnom scenom pod umetničkim imenom Ella Bi. NJen hit ''Ajkula'' bio je jedan od najvećih 90tih godina. Nekadašnja pevačica, je bila u to vreme veoma popularna na muzičkoj sceni, zajedno sa grupama Fany G, Duck, Beetr street, a mnogi muškarci su ludeli za njom.

Ipak, njeno srce je ukrao upravo kolega, LJuba iz grupe Beet Street, sa kim je u srećnom braku već 16.godina. Par ima četvoro dece zajedno i žive godinama u Nemačkoj.

Foto: Facebook printscreen/LJuba Brankica Cebalovic

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji "48 sati svadba", dok ih estrada više ne zanima.

"Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva", rekla je 2019. godine Ella B za Kurir i otkrila čime se bavi:

"Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put".

Foto: Facebook printscreen/LJuba Brankica Cebalovic

Na pitanje da li njena deca znaju da je bila popularna, Brankica je rekla:

"Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. NJima je teško da to povežu s nama", prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas