Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дакота Џонсон о својој борби са депресијом: "Лакше ми је ако депресију маскирам у комедију"

Дакота Џонсон радо говори о свом проблему, желећи да помогне другима који се исто или слично осећају

1701600325_profimedia-0822057741.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Дакота Џонсон коју шиа публика патми из чувене саге "50 нијанси" шест година је у браку са Крисом Мартином, оснивачем једне од најпопуларнијих музичких група на свету, Цолдплаy.

Пар детаље из приватног живота држи врло приватним, а глумица је сада решила да отркила да јој анксиозност и депресивна стања нису страна. У оквиру Фондације Нада за истраживање депресије, Дакота је поделила причу о Мартиновој подршци.

- Пре неколико недеља, имала сам лош дан. А мој партнер ми је рекао: "Да ли се стварно мучиш?", а ја сам рекла, 'Не?" - гласи први део Дакотине приче, пише Хола.  Али, иако је покушала да угуши своје емоције, Мартин је знао да нешто није у реду и није желео да то само пуст. 

И тако, испоставило се да сам се заиста мучила. Он ме је подигао и извукао из тога.

Џонсонова је добила награду "Нада" за залагање за депресију захваљујуц́и њеној отворености када је разговарала о свом менталном здрављу, посебно о животу са депресијом и анксиозношц́у.

- Уклањање стигме анксиозних и депресивних поремец́аја и начина да им се помогне је од суштинског значаја - рекла је она у свом говору.

У свом говору је говорила и о томе колико је важно да људи који се боре са својим менталним здрављем отворено разговарају о томе, о нечему што она практикује у свом свакодневном животу.

- Ако ја кажем једну малу ствар која даје наду или једну ствар која се може повезати може помоц́и некој другој особи да се осец́а мало боље или мало мање усамљено са својим искуством, онда сам веома вољан заговорник. Можете рец́и да говорим о депресији или анксиозности на веома самозатајан начин. Можда ми је понекад лакше да се погледам у очи ако депресију маскирам у комедију. Покривање мог бола или анксиозности комедијом постало је доживотно средство и не мислим да је то лоше, ради, помаже ми. Јер, понекад ц́у, ако се не смејем, плакати - искрена је била Дакота, пише преноси Хола.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas