Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деа Ђурђевић се нада потпуном опоравку: "Коначно ћу моћи сама да вежем косу"

Деа Ђурђевић се нада да ће за шет недеља њена шака бити функционална

1676108248_Foto-Ataimages.rs-Dea-Djurdjevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Деа Ђурђевић се осећа добро након операције и нада се да ће ово бити последња.

- Једва чекам да сама себи вежем косу, пре него што сам отишла на операцију, бојала сам се да се не пробудим на респиратору. Оперисана сам у среду, а у петак сам водила "Јутарњи програм" - каже Деа Ђурђевић.

Деа Ђурђевић каже да ће после четири године коначно моћи да користи леву руку!

Водитељка је у среду била на 22. операцији руке и нада се потпуном опоравку за шест недеља, што је равно чуду! Она ће ускоро скинути ортопедско помагало које носи откад је доживела стравичну саобраћајку.

- Надам се да је ово била последња операција. Доктор Марко Бумбаширевић ми је реконструисао шаку, коју ћу напокон моћи нормално да померам - прича Деа.

- Коначно ћу моћи сама да вежем косу. Једва чекам! То ми је досад радио Младен. Научио је да ми направи високу и ниску пунђу, али више неће морати.

Плашила се Ђурђевићева истиче да је једва смогла снаге да поново легне на операциони сто:

- Психички нисам била спремна за нову интервенцију. Одлазак у болницу ми је враћао слике на 7. фебруар, када сам доживела саобраћајку. Али доктор је успео да ме убеди да ће се све добро завршити. И заиста је све испало како треба. Пре него што сам отишла на операцију, бојала сам се да се не пробудим на респиратору, немоћна да устанем и говорим. Али није било тако. Лежала сам један дан у болници.

Водитељка се кући вратила у четвртак, а већ у петак водила је Јутарњи програм на ТВ Пинк, и то пуних пет сати. Иако је на малим екранима била насмејана, Деа је трпела болове.

- Нервирају ме болови, али ми рад помаже да не мислим о томе. Питала сам доктора да ли да се одмах вратим на посао, рекао ми је да радим онако како се осећам. Младен, мама и бака нису били за то, али их нисам послушала. Очигледно сам у исто време и храбра и луда. Довезла сам се сама на посао, а тако сам се и вратила кући зато што себи стално говорим: "Идемо даље." Наредне две године ћу ићи на терапије. Биће болне, али ћу преживети - завршава водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas