· · Коментари: 0

Деми Мур дирљивом поруком честитала рођендан Брусу Вилису: Глумац је напунио 68 година! (ФОТО/ВИДЕО)

Окружен женама и љубављу

1679319608_profimedia-0085980731-Brus-Vilis-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа

Брус Вилис прославио је ове недеље 68. рођендан, а иако се глумац налази у тешкој здравственој ситуацији, рођендан је ипак обележен, а многе су дирнуле честитке важних жена из његовог живота.

Садашња супруга Ема Хеминг (44) и бивша Деми Мур (60) посветиле су му објаве на Инстаграму.

„Он је чиста љубав. Јако је вољен. И увек ћу га волети. Срећан рођендан, слатко моје. Моја рођенданска жеља за Бруса је да га и даље држите у својим молитвама и највишим вибрацијама, јер ће његова осетљива душа у знаку Рибе то осетити. Хвала вам пуно што га волите и бринете за њега“, написала је Ема поред романтичног видеа Бруса и ње.

И бивша му је честитала рођендан – Деми Мур је уз видео на ком Брус позира с њиховим ћеркама, показала и делиће прославе рођендана. Наравно, присутне су биле и његова супруга Ема и њихове две ћерке, а може се видети и колико је глумац остарео последњих месеци.

„Срећан рођендан, БВ! Драго ми је што смо прославили данас. Волим те и волим нашу породицу. Хвала свима на љубави и топлим жељама – сви их осећамо“, написала је Деми.

Иначе, Брусова супруга Ема недавно је демантовала гласине које су кружиле о томе како се Деми уселила код њих кући, како би помогла Еми да брине о  Брусу, након његове недавне нове дијагнозе, фронтотемпоралне деменције.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.