· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Дневник мојих најинтимнијих емоција": Андрија Милошевић одлучио да открије све тајне приватног живота

Један од најомиљенијих домаћих глумаца Андрија Милошевић, отрива да ускоро за своје обожаваоце припрема нешто сасвим другачије.

1615904119_andrija.jpg
Фото: Атаимагес

Иако ништа није снимао годину дана, шармантни глумац у свом шаљивом стилу прича, да то баш људима и не изгледа тако.

Прочитајте још: Нико није очекивао од њега: Џон Траволта поделио емотивну фотографију сина Бена која је расплакала пратиоце (ФОТО)

- Људи мисле да се ја не скидам с ТВ-а, али то што гледају су само репризе неких старих пројеката или оних које сам поодавно снимао. Ја заправо ништа нисам снимао већ више од годину дана. Али, радим у позоришту, у „Театру на брду“. Трудимо се да у позоришту превазиђемо све ове проблеме који су нас задесили, али ево нажалост поново нас затварају. Свакако, нека гледаоци не брину, одложићемо представе за први тренутак када поново будемо могли да их играмо и да се дружимо – рекао је Андрија у емисији „Кец на једанаест“ и додао:

- Велику захвалност дугујемо свим љубитељима позоришта јер смо у протеклом периоду захваљујући њима могли да радимо оно што највише волимо. И да заједно прегурамо ово тешко време. 

Оно што је веома занимљиво је да је Андрија гледаоцима открио да завршава књигу и да би ускоро требало да разговара са потенцијалним издавачима.
 
-Мислим да ће бити веома занимљива читаоцима, то је дневник мојих најинтимнијих емоција о свему што ми се дешавало у приватном животу. Било ме је испрва мало срамота, јер нисам хтео да се толико оголим пред другима, али онда сам мало размислио и схватио да уметност и захтева од човека да се оголи – рекао је Андрија.

 – Књига ће се звати "Посвећено Вери", мојој мајци. Народима на овим нашим просторима својствено је да тугују с осмехом. Нада увек постоји, то је оно што нас води. 
Познати глумац открио је и да једва чека да филм „Није тешко бити човек“ Душана Ковачевића угледа светлост дана јер је за њега ово остварење један од највећих професионалних успеха.

-Имати прилику да радиш са Душаном Ковачевићем је за сваког глумца непроцењиво искуство. У тим филму играју најбољи глумци и једва чекам да угледа светлост дана. Ту су Лане Гутовић, Мира Бањац, Бранка Катић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић... 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.