Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дуга црна коса, шљокице и широк осмех: Да ли бисте рекли да је ово Маја Беровић, са почетка каријере? (ФОТО)

Она је и тада изгледала симпатично и лепо, без хируршких интервенција

1673864388_Maja-Berovic-Ig-naslovna-printscreen.jpg
Пхото: Схуттерстоцк Инстаграм принтсцреен/ маyаберовицоффициал
Oglas

Певачица Маја Беровић, већ неколико година уназад бележи велике музичке успехе, међутим, оно што највише интригира јавност код ње, јесте управо њен садашњи изглед, који се разликује од онога са почетка каријере.
Маја се прошле године остварила у улози мајке, те је направила малу паузу у каријери и наступима.
Када су се пре пар година појавиле не тако ласкаве слике са почетка каријере, где Маја има другачији нос, танке обрве и другачију физиономију лица, она није пуно говорила о томе. Ипак једном приликом је решила да те недоумице прокоментарише и стане на пут спекулацијама:
- Сада нисам ништа. Заправо, од када сам оперисала нос, није ми пало ништа друго на памет. Усне и груди. То је то, за сада. То ( ботокс и хијалурон) нисам радила, али не значи да нећу када за то дође време. Још сам млада, изјавила је у једном интервјуу.

Прочитајте још: МАЈА БЕРОВИЋ показала своју линију: Како певачица изгледа после порођаја (ФОТО)

Често су се у медијима коментарисале и неке старије Мајине фотографије, на којима је изгледа потпуно другачије, а ево шта је она рекла на то.

Прочитајте још: Каја Остојић искрено о љубави: "Заљубе се у ПЕВАЧИЦУ, па хоће домаћицу"

- Имала сам и 15 килограма мање него сада... Мени је све то слатко, немам чега да се стидим. Наравно, сви ми имамо моменте када испаднемо лоше, али генерално, то је била једна младост и то сам била ја. Кад сам се први пут појавила, имала сам 19 година, била сам мршава, имала сам црну косу, била сам без обрва. Када са ове дистанце погледам, јесте ми смешно и чудно, али немам осећање срамоте нити нелагоде. То сам ја, ко ме воли, воли ме и онакву и овакву, а ко ме не воли, неће ме никада ни волети - каже певачица.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas