Oglas
· · Komentari: 0

Duga crna kosa, šljokice i širok osmeh: Da li biste rekli da je ovo Maja Berović, sa početka karijere? (FOTO)

Ona je i tada izgledala simpatično i lepo, bez hirurških intervencija

1673864388_Maja-Berovic-Ig-naslovna-printscreen.jpg
Photo: Shutterstock Instagram printscreen/ mayaberovicofficial
Oglas

Pevačica Maja Berović, već nekoliko godina unazad beleži velike muzičke uspehe, međutim, ono što najviše intrigira javnost kod nje, jeste upravo njen sadašnji izgled, koji se razlikuje od onoga sa početka karijere.
Maja se prošle godine ostvarila u ulozi majke, te je napravila malu pauzu u karijeri i nastupima.
Kada su se pre par godina pojavile ne tako laskave slike sa početka karijere, gde Maja ima drugačiji nos, tanke obrve i drugačiju fizionomiju lica, ona nije puno govorila o tome. Ipak jednom prilikom je rešila da te nedoumice prokomentariše i stane na put spekulacijama:
- Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To ( botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada, izjavila je u jednom intervjuu.

Pročitajte još: MAJA BEROVIĆ pokazala svoju liniju: Kako pevačica izgleda posle porođaja (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Često su se u medijima komentarisale i neke starije Majine fotografije, na kojima je izgleda potpuno drugačije, a evo šta je ona rekla na to.

Pročitajte još: Kaja Ostojić iskreno o ljubavi: "Zaljube se u PEVAČICU, pa hoće domaćicu"

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas