Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Душко Тошић данас слави 39. рођендан: Погледајте како му је ћерка Ника честитала (ФОТО)

Ника Тошић поставила емотивну објаву на свој Инстаграм профил

1705666487_Foto-Ataiamges.rs-Dusko-Tosic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена је у браку са чувеним  фудбалером, Душком Тошићем добила две ћерке, Нику и Атину. Ника тренутно борави у Дубаију са сестром и мајком. 

Постојале су спекулације да Ника и Атина не разговарају са оцем, а већ неколико пута су показале сасвим супротно. Ника је сада честитала свом оцу рођендан на сторију. 

Тошић данас прославља 39. рођендан, а с обзиром да његове мезимице нису поред њега, Ника му је путем друштвених мрежа јавно послала честитку.

Очева мезимица је објавила фотографију са оцем, уз коју му је послала емотивну поруку:

 

Фото: Принтцсреен/ Инстаграм - ника.тосиц

- Срећан рођендан, тата.

Убрзо је објавила још једну фотографију уз емитиокон срца: 

Подсетимо, поп дива Јелена Карлеуша недавно је говорила о браку са фудбалером Душком Тошићем.

- Душко је љубав мог живота. Он је мој најлепши мушкарац. Ми смо још у браку. Душко је отац моје деце. Он мене не воли, али ја њега волим. У браку смо про форме. Кренули смо својим путевима, иако живимо у истој кући. Највише смо због деце под истим кровом. Атина и Ника заслужују да су поред маме и тате. Душко је отац моје деце и за њега бих дала живот. Примила бих метак за њега - испричала је она тада за "Информер".

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas