Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез (55) са никад мање одеће у новом споту: Позавидеће јој и далеко млађе колегинице - скаче са балкона, спушта се низ конопац... (ВИДЕО)

Биће ово велики повратак Џенифер Лопез музици након неколико година паузе у снимању песама

1706620933_profimedia-0841825064.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер је објавила у понедељак ујутру нови спот, а на бројним сценама у којима је у купаћем и доњем вешу позавидеће јој и далеко млађе колегинице.

Лопез током целог спота није стајала са игром, а доказује да и у 55. години може да постигне све, да буде савршено спремна за игру и да у исто време пева.

Нова песма је са њеног деветог албума, "Ово сам ја...сада", који је и нека врста наставка љубавне приче ње и Бена о којој је певала на албуму "Ово сам ја" од пре 20 година.

У песми пева о својој љубави према супругу Бену Афлеку (51) и како не може да верује да су се њихови снови заиста и остварили.

- Не желим да делим ни са ким другим. Ти си увек онај који ми је требао. Не морам да чувам тајну, али ц́у ти дозволити да ме задржиш за себе - један је део строфе.

Подсетимо, пар је обновио везу 2021. године, након што се разишао 2004. године. Венчали су се у јулу 2022. године, две деценије након што су се први пут верили.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas