Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez (55) sa nikad manje odeće u novom spotu: Pozavideće joj i daleko mlađe koleginice - skače sa balkona, spušta se niz konopac... (VIDEO)

Biće ovo veliki povratak Dženifer Lopez muzici nakon nekoliko godina pauze u snimanju pesama

1706620933_profimedia-0841825064.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer je objavila u ponedeljak ujutru novi spot, a na brojnim scenama u kojima je u kupaćem i donjem vešu pozavideće joj i daleko mlađe koleginice.

Lopez tokom celog spota nije stajala sa igrom, a dokazuje da i u 55. godini može da postigne sve, da bude savršeno spremna za igru i da u isto vreme peva.

Nova pesma je sa njenog devetog albuma, "Ovo sam ja...sada", koji je i neka vrsta nastavka ljubavne priče nje i Bena o kojoj je pevala na albumu "Ovo sam ja" od pre 20 godina.

U pesmi peva o svojoj ljubavi prema suprugu Benu Afleku (51) i kako ne može da veruje da su se njihovi snovi zaista i ostvarili.

- Ne želim da delim ni sa kim drugim. Ti si uvek onaj koji mi je trebao. Ne moram da čuvam tajnu, ali ću ti dozvoliti da me zadržiš za sebe - jedan je deo strofe.

Podsetimo, par je obnovio vezu 2021. godine, nakon što se razišao 2004. godine. Venčali su se u julu 2022. godine, dve decenije nakon što su se prvi put verili.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas