Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Џенифер Лопез објашњава зашто је дала ДРУГУ ШАНСУ љубави са Беном Афлеком: '' Морала сам да научим да ставим себе на прво место''

Који надимак је Бен Афлек дао Џенифер Лопез пре две деценије, а и даље га користи, као и зашто јој претходне везе нису успеле, прочитајте у продужетку

1667990349_shutterstock_1604260282-JLO.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

У детаљном интервјуу који је недавно дала, Џенифер говори на више тема, као и о својој обновљеној
романси са Беном.

Фото: Профимедиа

Чини се да је права љубав коначно пронашла Џенифер. Могло би се рећи и нова-стара љубав, јер је од прве везе са Беном прошло много година, а од тада су се обоје остварили као родитељи и имали пар бракова и  неуспелих веза.
На питање зашто мисли да јој претходне везе нису успеле, Лопезова је рекла како није разумела како то изгледа када бринеш о себи, и не стављати осећања и потребе других испред својих.

Прочитајте још: Џенифер Лопез открива зашто је решила да узме Беново презиме: "Поносна сам на то"

Такође је причала о потреби да будеш вољен, насупрот бриге о себи: '' Претвориш себе у перецу због људи, и мислиш да је то племенито, да ставиш себе на друго место. Али није. Та уверења постају дубока, а онда у одређеном тренутку дођеш до тачке када се запиташ- Чекај, ово није добар осећај. Зашто никада нисам срећна? Коначно сам схватила, да је време да се посветим себи...морам бити добро за моје бебе''.
Бенове речи о његовој супрузи звуче веомо романтично: '' Постоји нешто магично у њеном срцу пуном љубави.
Она је потпуно иста особа коју сам упознао пре 20 година. Можда она види све промене на себи, али када је ја видим углавном видим некога ко је насупрот свему, сачувао срце препуно љубави. Она је тип особе какав бих ја желео да будем''.

Мултиталентована Џенифер рекла је како је пре неколико деценија, Бен имао тајни надимак за њу- 'Мала', јер је он пуно виши од ње. Када су поново започели везу, Бен није био сигуран да ли је и даље у реду да је тако зове, али надимак се вратио.

Прочитајте још: Када је затруднела није знала чије дете носи: Познату глумицу је отац силовао на дан венчања, а онда су у вези остали још 10 година

Фото: Схуттерстоцк

Након што је њена веза са Алексом Родригезом завршена, добила је мејл од Афлека, који је у том тренутку такође раскинуо са Аном де Армас. Један магазин је питао Бена да прокоментарише Џен, и у мејлу који јој је послао је желео да је обавести да је рекао позитивне ствари о њој. После овог иницијалног мејла, контакт се наставио.
Џенифер је објаснила: '' Увек сам осећала да је то била права љубав, права правцата љубав. Људи у мом животу знају да он је био веома посебна особа у мом животу. Када смо се помирили, та осећања за мене су још увек била стварна.'' Додала је како не препоручује ово свима,  да некада бивши партнери прерасту једно друго, али како су она и Бен изгубили једно друго па се поново пронашли. '' Не желим да минимализујем ништа што се у нашим животима десило у међувремену, јер су и те везе биле стварне. Све што смо желели је да дођемо на место мира у својим животима, где стварно осећаш тај вид љубави који осећаш када си млад, и питаш се да ли то можеш имати
поново. Да ли постоји? Да ли је стварно? ''

Господин и Госпођа Афлек су овог лета крунисали своју дугогодишњу везу браком, а тим поводом су правили церемонија.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas