Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џони Деп каквог нисмо скоро видели: Глумац драстично променио изглед (ФОТО)

Џони Деп овако изгледа доста млађе

1665838905_bda0d50c7b8e20f01bec2bbb8124722b0c422e88.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џони Деп је решио да ове јесени уведе промене када је изглед у питању и годинама касније покаже како изгледа без браде по којој је препознатљив (поред дугачке косе).

Потребно је неко време како бисмо схватили да је на фотографији Џони, легендари Џек Спароу. Наизглед мала промена, учинила је глумца непрепознатљивим.

Џони Деп је обријао браду и бркове и тако се појавио на једном догађају у Њујорку.

Прочитајте још: Констракта директно са ПИЈАЦЕ - "Дајте да видимо тај Греми": Певачица би могла да ПОСТИГНЕ оно о чему сви сањају (ВИДЕО)

Распуштене косе и руку завучених у џепове, Џони се стидљиво осмехнуо окупљеним фотографима. Промена је учинила да Деп (59) изгледа свеже и доста млађе.

Фото: профимедиа

Изгледа да је глумац сада доста опуштенији након што је почетком године био у судском спору са бившом супругом, Амбер Херд. Током суђења многи приватни детаљи из живота глумца постали су јавни, па то није био ни мало лак период за Депа.  Џони је на крају добио све три тужбе за клевету, а случај од 50 милиона долара проистекао је из чланка из 2018. који је Амбер написала за Вашингтон пост у којем га је оптужила за злостављање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas