· · Komentari: 0

Džoni Dep kakvog nismo skoro videli: Glumac drastično promenio izgled (FOTO)

Džoni Dep ovako izgleda dosta mlađe

1665838905_bda0d50c7b8e20f01bec2bbb8124722b0c422e88.jpg
Foto: Profimedia

Džoni Dep je rešio da ove jeseni uvede promene kada je izgled u pitanju i godinama kasnije pokaže kako izgleda bez brade po kojoj je prepoznatljiv (pored dugačke kose).

Potrebno je neko vreme kako bismo shvatili da je na fotografiji Džoni, legendari Džek Sparou. Naizgled mala promena, učinila je glumca neprepoznatljivim.

Džoni Dep je obrijao bradu i brkove i tako se pojavio na jednom događaju u NJujorku.

Pročitajte još: Konstrakta direktno sa PIJACE - "Dajte da vidimo taj Gremi": Pevačica bi mogla da POSTIGNE ono o čemu svi sanjaju (VIDEO)

Raspuštene kose i ruku zavučenih u džepove, Džoni se stidljivo osmehnuo okupljenim fotografima. Promena je učinila da Dep (59) izgleda sveže i dosta mlađe.

Foto: profimedia

Izgleda da je glumac sada dosta opušteniji nakon što je početkom godine bio u sudskom sporu sa bivšom suprugom, Amber Herd. Tokom suđenja mnogi privatni detalji iz života glumca postali su javni, pa to nije bio ni malo lak period za Depa.  Džoni je na kraju dobio sve tri tužbe za klevetu, a slučaj od 50 miliona dolara proistekao je iz članka iz 2018. koji je Amber napisala za Vašington post u kojem ga je optužila za zlostavljanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.