Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

Џони Деп на суђењу причао о тешком детињству: "Емоционално злостављање је оно што нас је уништавало"

Суђење између Џони Депа и његове бивше супруге, Амбер Херд, одржава се већ неколико дана и отворено је за јавност

1650614869_profimedia-0684956893.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Славни глумац је тужио бившу супругу за клевету због чланка из 2018. године, који је написала за Wасхингтон Пост, а у коме се говори о наводном породичном злостављању.

Суђење се одвија у Вирџинији, а глумац је неколико пута до сада рекао да је у потпуном шоку због упућених изјава о насиљу.

- Никад сам нисам дошао до тачке да на било који начин ударим госпођу Херд, нити сам ударио било коју жену у свом животу - рекао је глума,  преноси Пеопле.

Прочитајте још: "Никада нисам ударио жену": Џони Деп ТУЖИ Амбер Херд за клевету, а она из дана у дан КОПИРА ЊЕГОВЕ СТАЈЛИНГЕ, сви се питају зашто? (ФОТО)

Током суђења глумац изнова проживљава догађаје из детињства, сећајући се мајке.

ДЖони Деп је детаљно описао детињство у Кентакију.

Деп, 58, рођен је 9. јуна 1963. у Овенсбороу у Кентакију, као најмлађи од четворо деце родитеља Бети Сју Палмер и Џона Кристофера Депа. Депов отац је био грађевински инжењер, а мајка је радила као конобарица. Породица се често селила током Деповог детињства због немирне природе његове мајке.

- Стално смо се селили, увек сам био то ново дете, а то никада није било посебно пријатно - каже Деп, преноси Даилy Маил.

- Моја мајка је била прилично непредвидива. Имала је способност да буде окрутна према свима нама. У нашој кући никада нисмо имали неку врсту сигурности или заштите, једино што је требало да урадимо, било је да се држимо подаље од ње  - рекао је Деп, преноси Даилy Маил.

Деп је сведочио да га је живот у породичној кући у којој је одрастао научио да никада касније у животу не понови исту врсту злостављања у сопственом дому.

- Тачно сам знао како да одгајам децу када је моја девојка Ванеса Парадис затруднела, што је било потпуно супротно од онога што су моји родитељи радили. Никада немојте да повисите глас пред својом децом, никада. Или вриштати реч "не". Никада својој деци нисам желео да кажем "не". Желео сам да им покажем да постоје опције - рекао је Деп.

- Психолошко злостављање било је готово горе од премлаћивања. Премлаћивање је само физичка бол, а с њом научите да се носите, прихватите је. Али психичко и емоционално злостављање је оно што нас је уништавало - признао је.

Прочитајте још: Сви коментаришу хаљину НИКОЛ КИДМАН: Папрено је скупа, али негативне реакција пљуште (ФОТО)

За свог оца, Џона Кристофера Депа, рекао је да је био љубазан који никада није изгубио живце или напао Бети Су. Једног дана када је Депу било 15 година, отишао је и више се није вратио.

- Нисам схватио кад је мој отац отишао. Једног јутра је отишао на посао, спаковао ствари у аутомобил и отишао. Мама је дошла кући с посла сатима касније, око 15.30 сати. Ушла је у кућу, застала, погледала око себе и нешто је осетила. Рекла нам је: "Ваш татица је отишао. Отишао је, отишао је". Затим је отрчала у њихову спаваћу собу, погледала у ормар, отворила врата и видела да његове одеће и ствари више нема. Била је узрујана. Узео сам њен аутомобил и одвезао се до татиног посла. Имао сам 15 година и дошао сам пред њега и рекао му: "Слушај, чини се да је неко украо сву твоју одећу". Он ми је одговорио: "Да, завршио сам. Не могу више. Не могу више тако да живим. Сада си ти главни мушкарац у кући..." Те ми његове речи нису баш најбоље легле. Нисам био спреман да чујем те реч -  био је искрен Деп.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas