Oglas
· · Komentari: 0

Svi komentarišu haljinu NIKOL KIDMAN: Papreno je skupa, ali negativne reakcija pljušte (FOTO)

Stajling lepe glumice na premijeri filma pokrenuo je buru komentara

1650450351_kidmannaslov.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Na premijeri svog novog filma "The Northamn" u Holivudu, Nikol Kidman pojavila se sa mužem Kitom Urbanom. Ovaj skladni par nije se ustručavao, te su strasno razmenjivali poljupce i nežne dodire pred paparacima.

Foto: Profimedia

Muzičar se opredelio za tamne tonove od glave do pete. Pored crnog odela i košulje, odabrao je bajkerske čizme sa predimenzioniranim đonom u istoj boji.

Pročitajte još: Ivana Peters objasnila kako je SMRŠALA deset kilograma: Bila je na ovom režimu ishrane

Sa druge strane, boje koje je odabrala Nikol bile su totalni kontrast njegovom stajlingu. Naime ona se odlučila za haljinu blago zelene boje, sa crnim okovratnikom i cirkonima duž donjeg dela toalete. Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju bilo je roze perje na rukavima.

Foto: Profimedia

Autfit je dopunila minđušama sa detaljem od smaragda i srebrnom tašnicom. Ceo stajling zaokružila je crnim svedenim sandalama sa kaišićima, blagom šminkom i niskom punđom.

Pročitajte još: Cecina fotografija sa sestrom stara 31 godinu: Koliko su se promenile? (FOTO)

Haljinu koju je Nikol prošetala potpisuje jedna od najpoznatijih modnih kuća - Prada, a rađena je po meri 54-godišnje glumice.

Međutim, mnogima se nije dopao njen odabir pa su ceo stajling okarakterisali kao promašaj. Nizali su se negativni komentari na društvenim mrežama.."Očajnički joj treba novi stilista", "Zašto ne otpusti stilistu, odakle joj ideja da ovo obuče", "Zašto stalno bira idiotske haljine?", "Tako lepa žena, ali stil - užas...", "Definicija kiča", bili samo su neki od mnogih negativnih reakcija.

Kako biste vi ocenili autfit koji je ponela Kidmanova?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas