Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП суђење

Нови ДОКАЗИ СА СУЂЕЊА: Џони Деп се изјаснио - Не би постао глумац да није било Николаса Кејџа

Педесетосмогодишња звезда Пирата са Кариба, сведочио је деветнаестог априла по први пут од почетка суђења у коме се бори за част против своје жене Амбер Херд

1650996861_42b13deb8384262f119f7f0ac83da9a888596db5.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Говорећи пред поротом, Деп се отворено дотакао бројних питања, укључујући и његову дугу, успешну глумачку каријеру. Међутим, иако је познат по бројним успешним блокбастерима и култним насловима, Деп је открио да заправо никада није имао намеру да ступи у свет глуме и да се све одиграло захваљујући Николасу Кејџу. Џони Деп је открио на који му је начин Николас Кејџ помогао да се упути пут глуме и постане оно што данас јесте, истакавши овај детаљ током свог суђења које још увек траје...

- Сећам се да сам попуњавао пријаву за посао са садашњим пријатељем, који је тада игром случаја био глумац, далеко мање познат него данас, Николас Кејџ“, изјавио је Деп. „Попуњавао сам пријаве за све могуће, видео клубове, продавнице, све што је било у могућности да ми плати кирију, када је Ник рекао да би требало да се поново нађемо, због тога што он сматра да бих могао бити глумац. Изјавио сам како бих се састао са било ким и урадио било шта у том тренутку, тако да ме је он послао код свог агента Илејн Филдман.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији (ФОТО)

Како је славни глумац додао: „Она ме је послала да читам сценарио кастинг режисера Анете Бенсон, која је ангажовала глумце за наслов Страва у Улици брестова, враћајући ме назад како бих читао за директора Веса Кравена и некако добио посао. Међутим, нисам ни у једном смислу био глумац, нисам ни имао жељу да то постанем, био сам музичар“.

Пре него што је дебитовао у култној хорор франшизи 1984. године, Деп је имао бенд који се звао Тхе Кидс, коме се придружио као гитариста са свега седамнаест година. На крају, Џони Деп заменио је каријеру музичара и покренуо лавину успеха обележену бројним насловима који су апсолутни и неприкосновени хитови.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas