Oglas
· · Komentari: 0
VIP suđenje

Novi DOKAZI SA SUĐENJA: Džoni Dep se izjasnio - Ne bi postao glumac da nije bilo Nikolasa Kejdža

Pedesetosmogodišnja zvezda Pirata sa Kariba, svedočio je devetnaestog aprila po prvi put od početka suđenja u kome se bori za čast protiv svoje žene Amber Herd

1650996861_42b13deb8384262f119f7f0ac83da9a888596db5.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Govoreći pred porotom, Dep se otvoreno dotakao brojnih pitanja, uključujući i njegovu dugu, uspešnu glumačku karijeru. Međutim, iako je poznat po brojnim uspešnim blokbasterima i kultnim naslovima, Dep je otkrio da zapravo nikada nije imao nameru da stupi u svet glume i da se sve odigralo zahvaljujući Nikolasu Kejdžu. Džoni Dep je otkrio na koji mu je način Nikolas Kejdž pomogao da se uputi put glume i postane ono što danas jeste, istakavši ovaj detalj tokom svog suđenja koje još uvek traje...

- Sećam se da sam popunjavao prijavu za posao sa sadašnjim prijateljem, koji je tada igrom slučaja bio glumac, daleko manje poznat nego danas, Nikolas Kejdž“, izjavio je Dep. „Popunjavao sam prijave za sve moguće, video klubove, prodavnice, sve što je bilo u mogućnosti da mi plati kiriju, kada je Nik rekao da bi trebalo da se ponovo nađemo, zbog toga što on smatra da bih mogao biti glumac. Izjavio sam kako bih se sastao sa bilo kim i uradio bilo šta u tom trenutku, tako da me je on poslao kod svog agenta Ilejn Fildman.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji (FOTO)

Kako je slavni glumac dodao: „Ona me je poslala da čitam scenario kasting režisera Anete Benson, koja je angažovala glumce za naslov Strava u Ulici brestova, vraćajući me nazad kako bih čitao za direktora Vesa Kravena i nekako dobio posao. Međutim, nisam ni u jednom smislu bio glumac, nisam ni imao želju da to postanem, bio sam muzičar“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Pre nego što je debitovao u kultnoj horor franšizi 1984. godine, Dep je imao bend koji se zvao The Kids, kome se pridružio kao gitarista sa svega sedamnaest godina. Na kraju, Džoni Dep zamenio je karijeru muzičara i pokrenuo lavinu uspeha obeleženu brojnim naslovima koji su apsolutni i neprikosnoveni hitovi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas