· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

EVO KAKO IZGLEDA SIN BRANISLAVA LEČIĆA: Visok i zgodan, Ivan je dečko kojeg slava ne zanima (FOTO)

Za razliku od sestre, sin Branislava Lečića ne voli da se nađe pred očima javnosti

1648048151_5413149ce8252276f89d03570645fd729c95df69.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Tv Pink

Ćerku Branislava Lečića, Anu Lečić, javnost vrlo dobro zna. Sve je oduševila glumom u filmu "Dara iz Jasenovca" i time pokazala da iver ne pada daleko od klade.

Lečić je odmah podržao svoju ćerku kada je odlučila da upiše glumu, dok se njen brat Ivan, ipak odlučio da studira nešto drugo, iako je kao dete pokazivao interesovanje za ovu vrstu umetnosti.

Pročitajte još: Živela u siromaštvu, a danas je PREBOGATA: Natalija radila na pijaci, a onda joj je "kupac" PROMENIO ŽIVOT (FOTO)

Branislav se od Ivane razveo 2007. godine nakon što je glumac, kako se pisalo, saznao da ga je supruga Ivana varala sa mladim stjuardom. Ova priča odmah je obišla grad, ali oni nikada nisu hteli da komentarišu razvod.

Stariji sin Branislava Lečića sa ocem i majkom, koji su se 2007. godine razveli, u dobrim je odnosima, a posebnu bliskost ima sa sestrom Anom. Ipak, o njegovom životu danas se malo zna, jer svoje studije, emotivnu izabranicu i život u kome uživa, Ivan je odlučio da sačuva za sebe.

Ipak, sestrinska ljubav i po koja simpatična fotografija na "Instagramu" Ane Lečić otkrivaju da je Ivan pravi dasa, za kojim devojke danas lude, kao što su nekada ludele za njegovim ocem Branislavom.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.