Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОЦА БОЖИНОВСКА РОЂЕНА У ВОЗУ: Открила детаље тешког одрастања

Гоца Божиновска рођена је 16. јануара 1965. године, каријеру је започела осамдесетих година и до сада је снимила много хитова.

1711101684_84877_2528443-goca-bozinovska-2-ls_f.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Божиновска је увек искрено говорила о свом животу, те је тако једном приликом причала о свом рођењу.

"Моја животна прича, од детињства па до дана данашњег увек је била нека мука. Ништа ми није ишло тако глатко. Родила сам се у возу и долазак на свет сам дочекала на поду. Одрастала сам у сиромашној породици. Живели смо у шупи јер нам је земљотрес порушио кућу. Расли смо у једној собици без струје. Била сам ниска, ситна и неухрањена. Звали су ме ‘мали врапчић‘. Одувек сам маштала да ћу једног дана имати много и да ћу нешто да створим, али нисам знала како и одакле. Знала сам да ћу у животу певати, али нисам знала колико певањем може да се далеко догура. Јако се тешко живело. Мајка ми је била домаћица и радила је у надници, а отац на железници. Сестра и ја, још као мале, помагале смо мајци у надничарским пословима. Богати сељаци су нас плаћали као да смо одрасле. Тако да сам од детињства зарађивала. После рада оперем руке, ручам и идем у школу. Била сам добро дете и добар ђак", испричала је певачица за једну телевизију.

Подсетимо, Гоца има троје деце, са првим супругом Радетом Вучковићем добила је ћерку Јелену Вучковић, док је са Зораном Шијаном добила сина Мирка и ћерку Зорану.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas