· · Коментари: 0

Илон Маск НЕЋЕ СВЕДОЧИТИ на суђењу Џони Депа и његове бивше девојке Амбер Херд, огласио се његов адвокат

Илон Маск неће морати да се залаже за своју бившу девојку Амбер Херд док глумица наставља да се суочава са бившим мужем Џонијем Депом у њиховом текућем суђењу за клевету

1651149504_am.jpg
Фото: Твитер Принтскрин/@сунфлxwерволсиx

Мусков адвокат Алекс Спиро ризјавио је 27. априла да генерални директор Тесле неће сведочити на суђењу.

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

Милијардер је првобитно био наведен као потенцијални сведок Хердове за случај у којем је Деп тужи за 50 милиона долара. Херд и Деп оптужују једно другог за насиље током једне године брака и свака страна негира оптужбе.

Херд, 36, излазила је са Маском скоро годину дана након развода од Депа (58) у јануару 2016. Глумица и предузетник наводно су се први пут срели на сету снимања једног филма из 2013. године где је Амбер имала главну улогу у филму, док је Маск је имао само појављивање.

"Холивуд репортер" је првобитно известио да се Маск „заљубио“ у Амбер и да је почео да шаље имејлове Родригезу и његовом тиму да с њом приређују вечере и ручкове.
„Ако постоји забава или догађај са Амбер, био бих заинтересован да је упознам само из радозналости“, написао је Маск у једном од мејлова.

Након развода са Депом, почела је романтична веза између Амбер и Маска почетком 2015. Амбер је на Инстаграму поделила слику њих двоје на догађају на којој се види да Муск гледа у страну од камере са трагом кармина на образу, док је Амбер позирала за камеру. Током наредних неколико месеци, двојац је примећен на неколико јавних догађаја - укључујући састанак у Аустралији са Масковом децом - али су избегавали да потврде своју везу са штампом. До лета 2017. пар је објавио да су раскинули.

„Иако смо Амбер и ја раскинули, и даље смо пријатељи, остајемо блиски и волимо се“, написао је Маск на Инстаграму тог августа. „Везе на даљину када оба партнера имају интензивне радне обавезе су увек тешке, али ко зна шта носи будућност.

Неколико сати касније, Амбер је потврдила разлаз својом објавом на Инстаграму: „Бити у очима јавности значи да мораш све да се објашњаваш толиком броју људи. У овом случају, желела бих да останем тиха. Иако смо раскинули, Илон и ја дубоко бринемо једно за друго и остајемо блиски."
Маск (50) је тешко поднео раскид, рекавши за Ролинг Стоун у јулу 2017. да је „стварно заљубљен“ у Амбер: „Болело је јако“, рекао је он за издање у јулу 2017. „Мислим да је раскинула са мном више него што сам ја са њом“. Он је наставио: „Био сам у јаком емоционалном болу последњих неколико недеља. Ако нисам заљубљен, ако нисам са дугогодишњим сапутником, не могу бити срећан, никада нећу бити срећан а да немам некога“.

У децембру 2017, чинило се да је пар дао још једну прилику својој вези када су фотографисани како се љубе у Лос Анђелесу и заједно на одмору у Чилеу, иако је један инсајдер у то време рекао: "Они се не забављају."

Маск је постао истакнута личност током Деповог суђења и поступка за клевету у Великој Британији против таблоида, када је Деп оптужио Маска да је имао аферу са Амбер док је још била у браку са њим. „Илон и Амбер нису почели да се виђају до маја 2016. године, а чак и тада то је било ретко“, рекао је представник Маска и додао: „Њихова веза је постала романтична тек нешто касније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.