Oglas
· · Komentari: 0

Ilon Mask NEĆE SVEDOČITI na suđenju Džoni Depa i njegove bivše devojke Amber Herd, oglasio se njegov advokat

Ilon Mask neće morati da se zalaže za svoju bivšu devojku Amber Herd dok glumica nastavlja da se suočava sa bivšim mužem Džonijem Depom u njihovom tekućem suđenju za klevetu

1651149504_am.jpg
Foto: Tviter Printskrin/@sunflxwervolsix
Oglas

Muskov advokat Aleks Spiro rizjavio je 27. aprila da generalni direktor Tesle neće svedočiti na suđenju.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Milijarder je prvobitno bio naveden kao potencijalni svedok Herdove za slučaj u kojem je Dep tuži za 50 miliona dolara. Herd i Dep optužuju jedno drugog za nasilje tokom jedne godine braka i svaka strana negira optužbe.

Herd, 36, izlazila je sa Maskom skoro godinu dana nakon razvoda od Depa (58) u januaru 2016. Glumica i preduzetnik navodno su se prvi put sreli na setu snimanja jednog filma iz 2013. godine gde je Amber imala glavnu ulogu u filmu, dok je Mask je imao samo pojavljivanje.

"Holivud reporter" je prvobitno izvestio da se Mask „zaljubio“ u Amber i da je počeo da šalje imejlove Rodrigezu i njegovom timu da s njom priređuju večere i ručkove.
„Ako postoji zabava ili događaj sa Amber, bio bih zainteresovan da je upoznam samo iz radoznalosti“, napisao je Mask u jednom od mejlova.

Nakon razvoda sa Depom, počela je romantična veza između Amber i Maska početkom 2015. Amber je na Instagramu podelila sliku njih dvoje na događaju na kojoj se vidi da Musk gleda u stranu od kamere sa tragom karmina na obrazu, dok je Amber pozirala za kameru. Tokom narednih nekoliko meseci, dvojac je primećen na nekoliko javnih događaja - uključujući sastanak u Australiji sa Maskovom decom - ali su izbegavali da potvrde svoju vezu sa štampom. Do leta 2017. par je objavio da su raskinuli.

„Iako smo Amber i ja raskinuli, i dalje smo prijatelji, ostajemo bliski i volimo se“, napisao je Mask na Instagramu tog avgusta. „Veze na daljinu kada oba partnera imaju intenzivne radne obaveze su uvek teške, ali ko zna šta nosi budućnost.

Nekoliko sati kasnije, Amber je potvrdila razlaz svojom objavom na Instagramu: „Biti u očima javnosti znači da moraš sve da se objašnjavaš tolikom broju ljudi. U ovom slučaju, želela bih da ostanem tiha. Iako smo raskinuli, Ilon i ja duboko brinemo jedno za drugo i ostajemo bliski."
Mask (50) je teško podneo raskid, rekavši za Roling Stoun u julu 2017. da je „stvarno zaljubljen“ u Amber: „Bolelo je jako“, rekao je on za izdanje u julu 2017. „Mislim da je raskinula sa mnom više nego što sam ja sa njom“. On je nastavio: „Bio sam u jakom emocionalnom bolu poslednjih nekoliko nedelja. Ako nisam zaljubljen, ako nisam sa dugogodišnjim saputnikom, ne mogu biti srećan, nikada neću biti srećan a da nemam nekoga“.

U decembru 2017, činilo se da je par dao još jednu priliku svojoj vezi kada su fotografisani kako se ljube u Los Anđelesu i zajedno na odmoru u Čileu, iako je jedan insajder u to vreme rekao: "Oni se ne zabavljaju."

Mask je postao istaknuta ličnost tokom Depovog suđenja i postupka za klevetu u Velikoj Britaniji protiv tabloida, kada je Dep optužio Maska da je imao aferu sa Amber dok je još bila u braku sa njim. „Ilon i Amber nisu počeli da se viđaju do maja 2016. godine, a čak i tada to je bilo retko“, rekao je predstavnik Maska i dodao: „NJihova veza je postala romantična tek nešto kasnije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas