Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИМАО САМ ИНТИМНЕ ОДНОСЕ ЗА ПАРЕ! Скандалозна исповест Милета Китића

Ово сигурно нисте могли да очекујете од њега

1710934209_ea52e551c5ea4826cfbfed558a907db041d12fd0.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Прослављени фолк певач, Миле Китић, ужива у складном браку са певачицом Мартом Савић, а круна њихове љубави је ћерка Елена Китић.

Иако је данас породични човек, са ванвремнским хитовима и богатом каријером, једном приликом је проговорио отворено о својој прошлости, као и првом интимном односу који је имао, а детаљи приче које је испричао су дословно згранули многе.

- С том Надом из Чикага било је пола певача млађе генерације и без обзира на то што сам био дете, морао сам да попијем да бих легао с њом. Имала је много лове и плаћала би за интимни однос по 1.000 долара. Урадио сам то за десетку. После ми је купила неки сат од 7.000 долара који сам продао Циганину за упола мање лове- рекао је Китић једном приликом за медије.

Китић никада није скривао да је имао љубавнице током живота, те да је и након што се оженио има доста жена.

- Не постоји град где нисам имао девојку, имао сам једном десет одједном. Никада нисам плакао због неког, био сам млад. Млад сам се и оженио, и када сам се оженио имао сам љубавницу, имам и дан данас. Поред Марте имам - рекао је Китић.

Миле је открио и најдубље тајне својих колега о којима се до тада није јавно говорило.

- Скоро све моје колеге имају паралелне везе, тренутне "излете". Једно осамдесет одсто. Не могу да их именујем. Оду на турнеју и сретну неку и ето. Виде лепу жену, па што не би. Те жене су "успутне станице - рекао је он у једној од емисија.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas