· · Коментари: 0
права животиња

ИВАНА НИКОЛИЋ из групе Хјурикејн изнервирала обожаваоца сликом са Занзибара: "Малтретирање живе природе, само напред!" (ФОТО)

Након гомиле пословних обавеза, Ивана Николић из групе Хјурикејн, почастила се путовањем са колегиницама на Занзибар.

1623604419_ivana-nikolic.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ ивана_боом_николиц

Колико се добро проводе и колико јој прија одмор на Занзибару, Ивана Николић свакодневно дели са пратиоцима на Инстаграму.

Острво корњача

Приликом посете острва са резерватом природе где се налазе џиновске корњаче, Ивана је била довољно храбра и пришла огромној корњачи да је помази. Тај тренутак је забалежила и поделила са публиком.

Пратиоци су одушевљени спојем певачице и природе. "Прелепа си", "Лепото над лепотама", "Да си жива и здрава ко та корњача", "Гориш", "Како је само ова девојчица добра", "Ти волиш корњаче, а људи који воле животиње су добри људи. Када је мазиш корњача извуче главу", "Бомба"... само су неки од коментара срећних фанова.

Приметилисмо да Ивани пишу и странци, а посебно су бројни коментари на турском језику.

Права животиња

У мору одушевљења, појавили су се и негативни коментари.

"Малтретирање живе природе, само напред!" био је један од ироничних коментара, мислећи на чињеницу да животиње у великим туристичким центрима обично немају добар третман и да их малтретирају приказујући их гомили туриста, свакодневно, којима је дозвољено да их додирују.

Шта ви мислите, да ли је реч о злостављању животиња?

Прочитајте још: Критиковали су их због ЕСТЕТСКИХ интервенција: Ево како је Ивана Николић из групе ХЈУРИКЕЈН некада изгледала (ФОТО)

Још фотографија са одмора можете погледати испод.

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.